Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ.....

Εξιχνίαση κλοπών!

Συνελήφθησαν συνολικά ένας 17χρονος, τρεις 18χρονοι κι ένας 27χρονος.


Συνελήφθησαν την Τετάρτη το μεσημέρι στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δύο 18χρονοι ημεδαποί, για κλοπές.

Αναλυτικότερα, από την αστυνομική έρευνα οι δύο ημεδαποί ταυτοποιήθηκαν -αρχικά- ως ο δράστες της διάρρηξης αυτοκινήτου από την περιοχή του Αγ. Ιωάννη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (08.09.2015), από το οποίο αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα, καθώς άλλα αντικείμενα
.
Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, ο ένας εκ των δύο 18χρονων μαζί με έναν 17χρονο, ο οποίος αναζητείται, ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες σε μία ακόμη υπόθεση διάρρηξης μιας αποθήκης, από την ίδια περιοχή και το ίδιο χρονικό διάστημα, κατά την οποία αφαιρέθηκαν (150) κιλά καλώδια καθώς και μηχανουργικά εργαλεία.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρεθεί και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σε βάρος των τριών ημεδαπών σχηματίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, που πραγματοποίησε την αστυνομική έρευνα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Οι δύο ημεδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών υπόθεση κλοπής από οικία στην Κέρκυρα και σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 18 και 27 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την αξιολόγηση των στοιχείων που συγκεντρωθήκαν οι δύο ημεδαποί ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της διάρρηξης οικίας, στην περιοχή του Κομμένου στην Κέρκυρα, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (08.05.2015), κατά την οποία αφαιρέθηκαν κοσμήματα και συλλεκτικά νομίσματα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ημεδαπών, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ συγκατηγορούμενος των ανωτέρω είναι ένα ακόμη άτομο το οποίο αναζητείται.