Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 13ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ...

Αυτή είναι η 13χρονη που ξεψύχησε εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι
Συντετριμμένοι είναι οι γείτονες, οι φίλοι, και οι συμμαθητές της άτυχης 13χρονης μαθήτριας, που έχασε τη ζωή της σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου στην οδό Μπαρκοπούλου στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι.
Η 54χρονη μητέρα της ήταν άνεργη ενώ τους τελευταίους τρεις μήνες το σπίτι δεν ηλεκτροδοτούνταν.
Από το πρωί, φτάνουν στο σημείο παιδιά από το σχολείο της 13χρονης Σάρας.
"Γνωρίζαμε για τα οικονομικά προβλήματα της οικογενείας, ήταν γνωστά στην τοπική κοινωνία. Η οικογένεια δεν είχε ρεύμα, δεν είχε ...

...χρήματα, ζεσταινόταν με κεριά και άλλα αυτοσχέδια μέσα" δήλωσε μαθητής του σχολείου της 13χρονης.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, χθες το βράδυ, στις 23.10, το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την Άμεση Δράση για περιστατικό αιφνιδίου θανάτου σε σπίτι στην περιοχή της Ξηροκρήνης.
Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και αποκαλύφθηκε η οικογενειακή τραγωδία. Στο σπίτι ζούσαν μια 54χρονη γυναίκα από την Σερβία μαζί με την 13χρονη κόρη της. Η γυναίκα είναι άνεργη και άναψε ένα μαγκάλι για να ζεστάνει το σπίτι.
Capture123
Από το μαγκάλι δημιουργήθηκαν αναθυμιάσεις που είχαν σαν τραγικό αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν μάνα και κόρη. Κάποια στιγμή η μάνα ανέκτησε τις αισθήσεις της και μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Η άτυχη 13χρονη δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος προήλθε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, η οποία προκλήθηκε από τις αναθυμιάσεις.
Πριν από λίγη ώρα ο εισαγγελέας αποφάσισε να αφήσει ελεύθερη την μητέρα της άτυχης 13χρονης.
Ωστόσο, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Επίσης, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας υπαρχει πρόβλημα με τα χαρτιά της 54χρονης γυναίκας, η οποία όπως φαίνεται έμενε παράνομα στη χώρα.

Related Video