Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΤΣΟΒΟ : ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ....

Τον ξυλοδαρμό εφοριακών στο Μέτσοβο επιβεβαίωσε ο Θεοχάρης

Ο X. Θεοχάρης αποκάλυψε εξάλλου ότι ελέγχονται 220 περιπτώσεις σκαφών ελλήνων ιδιοκτητών που είναι ελλιμενισμένα και δηλωμένα στην Ολλανδία, και ήδη έχουν διαπιστωθεί φορολογικές παραβάσεις.
Τον ξυλοδαρμό που υπέστησαν από καταστηματάρχη του Μετσόβου στις ημέρες των εορτών εφοριακοί της περιοχής, όταν πήγαν να τον ελέγξουν, επιβεβαίωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο γγ. Εσόδων Χάρης Θεοχάρης. 

Ο κ. Θεοχάρης αποκάλυψε εξάλλου ότι ελέγχονται 220 περιπτώσεις σκαφών ελλήνων ιδιοκτητών που είναι ελλιμενισμένα και δηλωμένα στην Ολλανδία, και ήδη έχουν διαπιστωθεί φορολογικές παραβάσεις. Επίσης, έχουν εντοπιστεί 12 φοροφυγάδες μεταξύ των περίπου 50 περιπτώσεων που έχουν ελεγχθεί για αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό, και έχουν εισπραχθεί ή καταλογιστεί περίπου 7,7 εκατ. ευρώ. 

Όσον αφορά το κατασχετήριο του σπιτιού ενός ανέργου για χρέη ύψους 391,44 ευρώ που επέδωσε η εφορία διευκρίνισε στο Mega ότι «δεν πρόκειται να τού πάρουμε το σπίτι, η διαδικασία έπρεπε να γίνει για να μην παραγραφεί το χρέος» προσθέτοντας ότι πρόκειται για μια καθαρά νομική διαδικασία. 
ΣΚΑΪ