Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ !!!

Του Χρήστου Άνθη
Έχω πει και έχω γράψει πολλά. Δυστυχώς έχω επιβεβαιωθεί σε όλα. Θα πω λοιπόν κάτι και για τον Λιάπη. Η είδηση για εμένα δεν είναι η σύλληψη του αλλά ότι είναι συνταξιούχος και ότι έφυγε από την χώρα για διακοπές.
Να ρωτήσω κάτι δοθείσης ευκαιρίας;
Από ποία δουλειά είναι συνταξιούχος το παλικάρι; Πότε δούλεψε που και πόσα χρόνια;
Επίσης να ρωτήσω κάτι ακόμη;
Πόσους βουλευτές πληρώνει ο Κερκυραϊκός λαός; Τρεις;
Πάλι λάθος σκεφτήκατε ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ και με τις υγείες σας, ξεχάσατε τους συνταξιούχους.
Πόσους βουλευτές έχει το εξαθλιωμένο Ελληνικό κράτος; ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ;
Πάλι λάθος σκέψη. Βάλτε περίπου 5000 χιλιάδες. Τόσους πληρώνουμε συμπατριώτες πεινασμένοι, άκληροι και άσπιτοι.
Έφυγε λέει από την χώρα ο Λιάπης. Καλά έκανε όχι θα καθόταν στα Σόδομα και στα Γόμορρα που άφησε ως υπουργός, να τον πιάσουν και να του ψάξουν και τα περιουσιακά του στοιχεία ,που με τόσο κόπο απέκτησε.
Αγαπητοί μου και ο Χριστοφοράκος έφυγε από την χώρα, γιατί άργησε λίγο ο τότε υπουργός δικαιοσύνης, λίγο κάποιος εισαγγελέας, λίγο που το αεροπλάνο έφυγε γρηγορότερα, λίγο που δεν τον κατάλαβε ο αστυνομικός στην πύλη, λίγο το λάδι, λίγο το ξύδι, είναι τώρα στην Γερμανία βοηθός της Μέρκελ, προκειμένου να εκβιάζει τους υπόδικους υπουργούς μας και πρωθυπουργούς μας ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ αν δεν υπογράψουν, ότι θα τον βάλει να κελαηδήσει. Βεβαίως και όσοι τον άφησαν να φύγει δεν έχασαν είναι τώρα υπουργοί, αυτοί που σου λένε ότι θα σε σώσουν.
Σας λέω λοιπόν ότι κάποτε θα κελαηδήσουν όλοι γιατί όταν το καράβι βουλιάζει οι ποντικοί τρέχουν πάνω στα σχοινιά να σωθούν και κτυπάει ο ένας πάνω στον άλλον και πέφτουν στην μανιασμένη θάλασσα. Τότε να δείτε που θα προηγούνται με τις χειροπέδες σκεπασμένες με τα ακριβά μπουφάν ,τις καμπαρτίνες, ή τα σακάκια από τα κοστούμια και θα ακολουθούν οι αστυνομικοί το λεγόμενο ΚΡΑΤΟΣ!!!!
Ο υπουργός προστασίας του Πολίτη στην ομιλία του προχθές στους αστυνομικούς τους είπε, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Άρα ο Λίαπης και οι περί αυτόν είναι το παρακράτος; Γιατί αν είναι έτσι στις επόμενες μέρες θα πρέπει να βρεθούν σύντομα πολλοί μέσα από το σινάφι τους, ενεργοί και συνταξιούχοι του ναού της Δημοκρατίας που λέγεται Βουλή των Ελλήνων.
Έχουμε και λέμε λοιπόν . Αυτοί αποφασίζουν και καταλύουν την Δημοκρατία, πουλάνε την χώρα, ψηφίζουν νόμους ασυλίας τους και δίνουν τα εργαλεία στους δικαστές να καταδικάζουν το σύνολο σχεδόν των πολιτών και ακολούθως στους αστυνομικούς να τους συλλαμβάνουν.
Διαμηνύω στους αστυνομικούς, ότι είναι θέμα χρόνου να συλλάβουν και αυτούς, κάποιοι άλλοι αστυνομικοί, που θα εκτελέσουν τις αποφάσεις για χρέη στο δημόσιο, στις τράπεζες και στην εφορία, των ρακένδυτων και πεινασμένων, πλέον αστυνομικών ,
Γιατί κράτος με 650 ευρώ φίλε αστυνομικέ δεν είσαι!!!!!!
Είσαι απλά υπόδικος και εσύ όπως όλοι μας και πριν σε βάλουν φυλακή και εσένα θέλουν να τους βοηθήσεις να μαζέψουν όσα μπορούν και να φύγουν στο εξωτερικό σαν τον Λιάπη και τον Χριστοφοράκο και σκέψου το καλά αυτό!!!!
Συγχαρητήρια για την σύλληψη του Λιάπη αλλά αν είχε γίνει πριν 20 χρόνια, αυτού και πολλών άλλων ,δεν θα είχαν πεθάνει τόσοι Έλληνες σήμερα.
Δεν φταίτε εσείς βέβαια για αυτό. Αλλά θα έχετε μεγάλη ευθύνη αν αργήσετε να συλλάβατε τους παρόντες κυβερνώντες Λιάπηδες που σας διατάζουν να συλλαμβάνεται έντιμους φτωχούς πολίτες, που φρόντισαν με τους παράνομους νόμους τους, να τους κάνουν ανέντιμους και οφειλέτες.
Θα έχετε μεγάλη ευθύνη, αν συλλάβετε έστω και ένα φτωχό πολίτη που χρωστάει και που μέχρι πρότινος ήταν αξιοπρεπής, αλλά η παρούσα κατοχική κυβέρνηση τον έκανε αναξιοπρεπή.
Από τούδε και στο εξής θα προσωποποιείται η καθημερινότητα μας. Ο δικαστής που θα μας δικάζει θα έχει όνομα και επώνυμο, ο αστυνομικός που θα μας συλλαμβάνει επίσης ,ο τεχνικός της ΔΕΗ που θα μας κόβει το ρεύμα επίσης, ο δικαστικός επιμελητής που θα μας κάνει έξωση από το σπίτι επίσης, ο δικηγόρος που θα υπερασπίζεται όλα αυτά επίσης, η τράπεζα και ο διευθυντής που θα διατάζει τις διαδικασίες επίσης, ο εφοριακός που θα υπογράφει τις καταδίκες επίσης, αυτός που θα έχει φαγητό ενώ οι άλλοι πεινάνε επίσης.
ΓΙΑΤΙ όλα τούτα τα ονόματα θα μας χρειαστούν. Γιατί όταν η χώρα απελευθερωθεί, εκτός από την κυβέρνηση, η οποία θα έχει φύγει όλη στο εξωτερικό για να γλυτώσει από τα ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ που θα έχει αφήσει πίσω της και να απολαύσουν τα όσα κέρδισαν από το αίμα αθώων Ελλήνων βασανισμένων, θα υπάρχουν και οι κουκουλοφόροι που υποδείκνυαν κάθε φορά τους αθώους για εκτέλεση και αυτοί θα λογοδοτήσουν. Όταν ο λαός ξυπνήσει από τον λήθαργο, να ξέρουμε επιτέλους και ποιοι είναι οι αντίπαλοί μας,

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ ΜΑΣ.
ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ