Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΙΣΜΑΕΛ ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο, ο Αργεντινός επιθετικός Ισμαέλ Μπλάνκο έχει προταθεί στους Νταμπίζα και Αναστασίου ως αντί-Φιγκερόα. Το ανέφικτο σενάριο με τον Σισέ.
Προς το εξωτερικό έχουν στραφεί οι Νίκος Νταμπίζας και Γιάννης Αναστασίου, προκειμένου να εντοπίσουν έναν αξιόπιστο και φθηνό επιθετικό, ο οποίος θα αποτελέσει το back up του Μάρκους Μπεργκ μετά την πώληση του Λουτσιάνο Φιγκερόα.
Οι λύσεις από τον ελληνικό χώρο δεν ικανοποιούν τους δύο άνδρες, ενώ ο Απόστολος Βέλλιος παρότι είναι ένας ποιοτικός στράικερ, δεν επιθυμεί στην παρούσα φάση να φύγει από την Αγγλία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, έχει προταθεί στον τεχνικό διευθυντή και στον προπονητή του Τριφυλλιού ένας παλιός γνώριμος της Superleague, o Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός πρωήν επιθετικός της ΑΕΚ ξέρει τη χώρα μας και έχει αποδείξει ότι διαθέτει το ένστικτό του σκόρερ.
Μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από τη Λέγκια Βαρσοβίας και τη Μόναχο 1860, φέτος έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και με τη φανέλα της Λανούς έχει ξαναβρεί τον εαυτό του με 6 γκολ σε 19 συμμετοχές.
Ο κλασικός Σισέ

Μεταγραφικά σενάρια χωρίς Σισέ δεν υφίστανται στον Παναθηναϊκό... Η εφημερίδα Live υποστηρίζει ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ υπάρχει πάντα στην άκρη του μυαλού των ανθρώπων της ομάδας, αλλά επί της ουσίας συμπληρώνει ότι ουσιαστικά η απόκτηση του είναι εξαιρετικά δύσκολη, ακόμα και αν έχει παραγκωνιστεί πλήρως στην Κράσνονταρ.
prasinanea.gr