Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΝΕΚΡΟΣ Ο 69ΧΡΟΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ!Πάγωσαν οι δεκάδες πολίτες που βρίσκονταν στην αποβάδρα του Ηλεκτρικού στην Ομόνοια όταν ξαφνικά ένας ηλικιωμένος άνδρας “βούτηξε” στις γραμμές του τρένου.


Ο ηλικιωμένος άνδρας στεκόταν στην αποβάθρα με κατεύθυνση τον Πειραιά και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στις γραμμές την ώρα που ένα από τα τρένα έμπαινε στο σταθμό.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένω στον ΗΣΑΠ, Λευτέρης Ρενιέρης "δυστυχώς ο οδηγός του τρένου δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας να βρει τραγικό θάνατο".

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για έναν 69χρονο με καταγωγή από την Κέρκυρα. Όπως είπε στο Newsit ο πρόεδρος των εργαζομένων το φαινόμενο τείνει να πάρει τη μορφή μάστιγας καθώς κάθε μήνα καταγράφονται 4 με 5 περιστατικά εκ των οποίων τα περισσότερα είναι θανατηφόρα.


Τα δρομολόγια του τρένου γίνονται μόνο από Πειραιά ως Θησείο και από από Αττική ως Κηφισιά και δεν αναμένεται να αποκατασταθούν πριν τις 12:30.
NewsIt