Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙWATCH

O αναλυτής Brian White αναφέρει σήμερα ότι διάφορα εξαρτήματα του επερχόμενου iWatch της Apple ξεκινάνε την μαζική παραγωγή τους τον επόμενο μήνα. Ο αναλυτής πιστεύει πως η Apple προγραμματίζει να παρουσιάσει το smartwatch της τον Σεπτέμβριο ίσως μαζί με την επίσημη πρώτη του iPhone 6.


H αναφορά του αυτή είναι βασισμένη σε πρόσφατη επίσκεψη του στo Computex, ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά show της Ασίας όπου η wearable συσκευές ήταν από τα προϊόντα που συζητήθηκαν περισσότερο. Εκεί πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple του ανέφεραν το παραπάνω.


Σύμφωνα με το MacRumors λοιπόν έχουμε: «Με το βασικό theme να είναι η wearable τεχνολογία στο Computex φέτος οι έρευνα μας ανέδειξε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο iWatch της Apple. Η συνάντηση μας με τεχνολογικό προμηθευτή της αλυσίδας της εταιρείας τόνισε πως συγκεκριμένα εξαρτήματα του iWatch έχουν προγραμματιστεί να μπουν σε μαζική παραγωγή τον επόμενο μήνα».


Τέλος ο White τονίζει πως το iWatch θα έχει διαφορετικές τιμές με μια αναλογία που έχουμε συναντήσει στο iPhone και στο iPad με το βασικό μοντέλο να ξεκινάει γύρω στα $199. Υπολογίζει την τιμή σε αυτά τα πλαίσια έτσι ώστε ως προϊόν να είναι ανταγωνιστικό απέναντι στο Pebble και τα αντίστοιχα smartwatches της Samsung.
techlandgr