Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΜΕ...."ΦΟΥΝΤΕΣ¨ !!!

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης στην Κέρκυρα 
Εντοπίστηκαν συνολικά σαράντα δενδρύλλια κάνναβης σε  εγκατεστημένη καλλιέργεια στους χώρους της κατοικίας του  
Εμφάνιση DSC_0048.JPGΣυνελήφθη χθες (23.06.2014) το απόγευμα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, ένας 46χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.Ο 46χρονος εντοπίστηκε από τους ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και όπως διαπιστώθηκε είχε εγκαταστήσει στον προαύλιο χώρο της κατοικίας του, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, το ύψος των οποίων κυμαίνονταν από σαράντα εκατοστά έως και  δύο μέτρα περίπου.Συνολικά κατασχέθηκαν σαράντα δενδρύλλια κάνναβης καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας , συσκευασίες με μικροποσότητες και σπόρους κάνναβης και εξαρτήματα για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

  

Ο 46χρονος  με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.      


Συνελήφθη χθες (23.06.2014) το απόγευμα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, ένας 46χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.Εμφάνιση DSC_0050.JPGΟ 46χρονος εντοπίστηκε από τους ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και όπως διαπιστώθηκε είχε εγκαταστήσει στον προαύλιο χώρο της κατοικίας του, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, το ύψος των οποίων κυμαίνονταν από σαράντα εκατοστά έως και  δύο μέτρα περίπου.Συνολικά κατασχέθηκαν σαράντα δενδρύλλια κάνναβης καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας , συσκευασίες με μικροποσότητες και σπόρους κάνναβης και εξαρτήματα για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

  

Ο 46χρονος  με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.