Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΓΚΡΑΘΙΑ ΦΕΥΓΕΙ,ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ;

                                                         Γράφει ο Nikola Souris
 Η βαριά ήτα από τον ΠΑΟΚ στο Κυριακάτικο εντός έδρας ματς με 4-0  και η κακή πορεία τελευταία, ήταν τα αίτια που το ΔΣ του ΑΟΚ σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε την διακοπή της συνεργασίας του ιστορικού συλλόγου του νησιού με τον Ισπανό τεχνικό κ. Γκράθια.
Φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία στο νησί θέλουν τον πετυχημένο τεχνικό των υποδομών(under 20) του ΑΟΚ κ. Γιάννη Χονδρογιάννη...

... να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας σε αυτή την δύσκολη περίοδο.
Όπως είναι γνωστό ο κορυφαίος Κερκυραίος Διπλωματούχος τεχνικός, ο οποίος μάλιστα έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από την ομάδα του ΑΟ  Κέρκυρα και σαν  ποδοσφαιριστής, έχει απορρίψει πολλές προτάσεις κατά το παρελθόν από ομάδες Β και Γ  Εθνικής  λόγω της μεγάλης του αγάπης για την Κέρκυρα.
Ίσως και να είναι και η πρώτη φορά που δίνεται η ευκαιρία σε κάποιον Κερκυραίο να αποδείξει τις δυνατότητές του- στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για τις ικανότητες του Γιάννη Χονδρογιάννη-αλλά και στο ΔΣ να συσπειρώσει όλους τους Κερκυραίους φιλάθλους γύρω από τη ομάδα, αφού ο Γιαννης Χονδρογιάννης είναι πολύ αγαπητός στο νησί και ο φίλαθλος κόσμος εκτιμά την δουλειά του και θα τα καταφέρει όπως πάντα.
Ίδωμεν....