Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η EΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΣΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ...

...για τη λειτουργία και την προοπτική της  Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας.   

Επιστολή στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο απέστειλε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου με θέμα τη λειτουργία και την προοπτική της  Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας.   
Στην επιστολή της,  η κ. Γκερέκου αναφέρεται στις...

... πρόσφατες αποφάσεις του Δ.Σ. του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για την καταγγελία των συμβάσεων μίσθωσης με το ξενοδοχείο που φιλοξενεί  σήμερα τη σχολή της Κέρκυρας καθώς και την κατάργηση κενών οργανικών θέσεων. 
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι η εξέλιξη αυτή έχει δημιουργήσει εύλογες ανησυχίες στην τοπική κοινωνία, το προσωπικό και τους μαθητές της Σχολής για  τη μελλοντική προοπτική της και υπογραμμίζει ότι πρόκειται για  σχολή που αποτελεί πρότυπο λειτουργίας. Ζητάει δε από τον Υπουργό   να επανεξετάσει άμεσα τις πρόσφατες αποφάσεις του ΟΤΕΚ κατά τρόπο που να διασφαλίζουν άμεσα την βιωσιμότητα της Σχολής και την ποιότητα του εκπαιδευτικού προσωπικού καταλήγοντας «Ελληνικός τουρισμός χωρίς την Κέρκυρα δεν νοείται. Όπως δεν νοείται τουριστική Κέρκυρα χωρίς τουριστική σχολή».