Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ:ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ....

                  οικονομικά του Απριλίου!


Ο Απρίλιος του 2012 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 9...

 Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Απρίλιος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 9 και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα είναι: 1+2+9=12 Αναγάγουμε τον αριθμό 12 σε μονοψήφιο 1+2=3 και καταλήγουμε στο 3 που είναι ο προσωπικός σας μήνας.


Για τον μήνα Απρίλιο:

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

O μήνας αυτός είναι κατάλληλος για να προγραμματίσετε κάτι νέο ή να κάνετε μια αλλαγή που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε. Αυτό μπορεί να είναι ένα ταξίδι, να γραφτείτε σε μια σχολή και να ξεκινήσετε μαθήματα, να κάνετε εύστοχες κινήσεις στην εργασία σας, να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, αφού προηγουμένως τις εξετάσετε προσεκτικά. Στον οικονομικό τομέα είναι καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές. Να μην είστε όμως ανυπόμονοι και προσέξτε τις παρορμητικές σας κινήσεις.

Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι είστε απόλυτοι και επικριτικοί. Η ισχυρογνωμοσύνη σας θα δημιουργήσει προστριβές και προβλήματα στη συμβίωση. Οι αδέσμευτοι θα είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον που να σας ταιριάζει, αν δεν μάθετε να ακούτε τους άλλους και να υποχωρείτε.


Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτός ο μήνας είναι ευνοϊκός για σχέσεις και συνεργασίες. Είναι προτιμότερο αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν παρά να πιέσετε καταστάσεις. Οι άνθρωποι που είναι γύρω σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Να είστε σε ετοιμότητα γιατί ακατάλληλοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να αναμειχθούν στις υποθέσεις σας.

Στον οικονομικό τομέα προωθείστε τους στόχους που ήδη έχετε. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς με συνεργάτες.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι συζητήστε τις ανάγκες σας με το σύντροφο σας. Αν δεν το κάνετε μην περιμένετε κάτι να αλλάξει. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια νέα σχέση που πιθανόν να είναι περιστασιακή.


Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να προβάλλετε τις ιδέες και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Στον επαγγελματικό τομέα σχέδια που είχατε κάνει στο παρελθόν έρχονται ξανά στην επιφάνεια, και είναι ευκαιρία να τα προωθήσετε και να καταξιωθείτε. Μια προαγωγή είναι τώρα πιθανή ή να βάλετε τις βάσεις για κάτι μελλοντικό.

Στον οικονομικό τομέα η κρίση σας είναι σωστή σε ότι επιλέξετε. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας.

Στην αισθηματική σας ζωή οι δεσμευμένοι είστε απρόβλεπτοι και κυκλοθυμικοί. Ο σύντροφός σας δεν μπορεί να ηρεμήσει δίπλα σας. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε τη γοητεία σας και με τόσους πειρασμούς γύρω σας, δεν έχετε παρά να διαλέξετε.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Τον Απρίλιο η σταθερότητα και η σοβαρότητα σας επιβραβεύονται. Οι ηγετικές σας ικανότητες και η μεθοδικότητα σας θα αναγνωρισθούν και θα ανταμειφθούν. Στον επαγγελματικό τομέα τα θέματά σας κινούνται αργά. Διορθώστε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και μην ρισκάρετε.

Στα οικονομικά προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και μην ανοίγετε νέα μέτωπα.

Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι έχετε κουράσει το σύντροφό σας με την δυσκαμψία και το πρόγραμμά σας. Βγείτε από τη ρουτίνα σας και χαλαρώστε.
Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια σοβαρή γνωριμία, μην βιαστείτε όμως να επενδύσετε σε αυτή.


Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτή τη περίοδο διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Χρειάζεστε αλλαγή, ποικιλία και ελευθερία κινήσεων. Απρόσμενα γεγονότα δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε. Θα προκύψουν νέες ευκαιρίες και πρέπει να επιλέξετε ποιες θα δεχθείτε. Αποφύγετε την εξάντληση.

Στον οικονομικό τομέα πιθανόν να έχετε μια σημαντική αλλαγή. Προωθήστε τα ενδιαφέροντα σας, η τύχη είναι με το μέρος σας..

Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας. Ένα απρόβλεπτο ταξίδι θα ανανεώσει τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια έντονη περίοδο με πολλές γνωριμίες.


Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Το μήνα αυτό η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στο σπίτι και στα οικεία σας πρόσωπα. Είναι μια καλή περίοδος να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και σας στηρίζουν στις δυσκολίες. Στον επαγγελματικό τομέα επιλύστε ότι εντάσεις υπάρχουν, και μην πιέζετε τα πράγματα.

Στον οικονομικό τομέα χρειάζονται ευέλικτες κινήσεις Συμβιβαστείτε όπου χρειάζεται και δεν θα χάσετε.

Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να αποφασίσετε να ξεδιαλύνετε μια προβληματική σχέση. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες μέσω φίλων.


Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι, να εξετάσετε το παρελθόν και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Η επικοινωνία με τους άλλους είναι δύσκολη. Στον επαγγελματικό τομέα μειώστε όσο μπορείτε τις πιέσεις και μην αναλάβετε καμία δράση Μην ριψοκινδυνεύσετε σε οικονομικά θέματα γιατί θα έχετε απώλειες Από την άλλη μπορεί να έχετε μια εύνοια οικονομική εκεί που δεν το περιμένετε.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι πηγαίνετε κάπου μόνοι με το σύντροφό σας μακριά από θορύβους. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια σχέση που για όσο καιρό μείνει κρυφή θα περνάτε καλά.


Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Ένας μήνας υλικών επιτευγμάτων. Θα έχετε θαυμάσιες ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. κυρίως αυτά που σκεπτόσαστε καιρό. Αν θέλετε να επενδύσετε σε γη, σε ακίνητα ή να κτίσετε είναι η κατάλληλη περίοδος. Στο επαγγελματικό επίπεδο ευνοϊκές προτάσεις θα σας αποφέρουν κέρδη. Τα οικονομικά σας έχουν ανοδική πορεία η οποία θα συνεχιστεί αρκεί να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θεωρείτε το σύντροφό σας δεδομένο. Ανανεώστε τη σχέση σας για να περνάτε καλύτερα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία σε εργασιακό περιβάλλον.


Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Ο Απρίλιος είναι ο ιδανικός μήνας για να δρέψετε τα αγαθά των κόπων σας. Καλό είναι να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και να μην ξεκινήσετε κάτι νέο αυτό το διάστημα γιατί δεν θα έχει διάρκεια. Σχεδιάστε διακοπές ή ένα μακρινό ταξίδι για να ανανεωθείτε. Στα επαγγελματικά σας επιδιώξτε κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες.

Στα οικονομικά σας ρυθμίστε ότι εκκρεμότητες και χρέη έχετε.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σας. Μια ήρεμη συζήτηση θα διώξει κάθε ένταση. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία σε φιλικό περιβάλλον.

astrology.gr