Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Λαμπρός εορτασμός για τα 25 χρόνια Γιαννακόπουλων στον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λαμπρός εορτασμός για τα 25 χρόνια Γιαννακόπουλων στον Παναθηναϊκό
Μία οικογένεια ευπατρίδων, που δεν σήκωσε μόνο έναν σύλλογο, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα σε εποχές που η Εθνική υπερηφάνεια γίνεται δυσεύρετηΠαύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλοι… δυο ονόματα, μια ιστορία!

Λένε ότι στη ζωή, κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος ανοίγει ένας νέος

Όπως φαίνεται, μετά το Ευρωμπάσκετ της Κωνσταντινούπολης ένας σημαντικός κύκλος για τον μπασκετικό και όχι μόνο Παναθηναϊκό κλείνει με την ...


...αποχώρηση Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλων, καθώς φαίνεται ότι η απόφασή τους είναι πλέον οριστική.

Και επειδή κάθε αποχωρισμός φέρνει στη μνήμη εικόνες και στιγμές από το παρελθόν, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, πολλές πολλές επιτυχίες με δεκάδες κατακτήσεις πολυπόθητων τροπαίων, μαθαίνουμε ότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, ετοιμάζουν εορταστικό μπασκετικό event με τη συμμετοχή παλαίμαχων και ενεργών παιχτών αλλά και πολλές απονομές και βραβεύσεις!

Πιο συγκεκριμένα, προγραμματίζεται διεξαγωγή αγώνα με τη συμμετοχή παλαιότερων και νεότερων αστεριών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παιχτών ινδαλμάτων που ενέπνευσαν γενιές και γενιές, που έγραψαν ιστορία με τις επιδόσεις του, που ανέβασαν το ελληνικό μπασκετικό φίλαθλο κοινό πολλές φορές στα ουράνια, που έγραψαν το ελληνικό μπάσκετ με χρυσά γράμματα στο πάνθεον του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου αθλητισμού!

Εκείνη θα είναι και η ημέρα του αποχωρισμού για δυο ανθρώπους που προσέφεραν τη ζωή τους την ίδια στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στη μεγάλη τους αγάπη τον Παναθηναϊκό. Θα βραβεύσουν όλους εκείνους που διακρίθηκαν για την αγωνιστικότητα, το ταλέντο, τη σκληρή δουλειά, την αποτελεσματικότητα, τον επαγγελματισμό τους και που με τη στήριξη του Παύλου και του Θανάση οδήγησαν το ελληνικό μπάσκετ στην κορυφή με την κατάκτηση 6 ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αλλά και τους ίδιους στη δημιουργία της δικής τους αυτοκρατορίας!

Για εμάς… πρώτα από όλους θα έπρεπε να βραβευθούν οι ίδιοι όχι μόνο από τους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά από το σύνολο των φίλων του αθλητισμού της χώρας, για την τεράστια προσφορά τους.

πηγη olympia.gr