Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΤΟ ΦΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Τα πρόσωπα που συγκροτούν το ψηφοδέλτιό του παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, με την επωνυμία «ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο» αποτελούν οι: Βερόνικα Βάλβη-Γερογιάννη, Μαίρη Μιχαλάκη, Γιώργος Ραιδεστινός, Στέφανος Σαμοΐλης και Διονύσης Τσούκας.
Το μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Παυλίδης που παρουσίασε τους υποψηφίους, τόνισε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι   συγκυβέρνηση των δυνάμεων του μνημονίου ή νέος συνασπισμός της Αριστεράς. Όπως τόνισε, θα πρέπει να...
... καταγγελθεί άμεσα η δανειακή σύμβαση με παράλληλ
η κατάρτιση ενός σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Κάλεσε τους κερκυραίους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του κόμματός του και να μην δώσουν άλλη πολιτική ασυλία στους εκπροσώπους του δικομματισμού.
Βερόνικα Βάλδη - Γερογιάννη
Η υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Βερόνικα Βάλδη Γερογιάννη, σε δήλωσή της κάλεσε τους ψηφοφόρους «να μην ενδώσουν στο κλίμα της τρομοκρατίας. Θα πρέπει να σταματήσει να κυβερνά το χάος και η αναξιοκρατία προς όφελος των ισχυρών. Θα πρέπει να σταματήσει η επιστροφή των εργατικών δικαιωμάτων στο μεσαίωνα και των νέων στον μεσαίωνα». Η ανατροπή όπως είπε «μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την ενωμένη Αριστερά με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».
 ert.gr