Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

Σοκ από τα πρώτα στοιχεία των μυστικών δημοσκοπήσεων

Φωτογραφία για Σοκ απο τα πρώτα στοιχεία των μυστικών δημοσκοπήσεωνΟι μυστικές δημοσκοπήσεις τρέχουν....και τα αποτελέσματα διαρρέουν Παρά τα φληναφήματα διαφόρων έμμισθων του διαδικτύου, η αλήθεια αφορά ψυχρούς αριθμούς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν απόψε στα χέρια τους τα επιτελεία των (πρώην) μεγάλων κομμάτων, η ΝΔ αγγίζει πανελλαδικά το. 23-24% και το ΠΑΣΟΚ 16-17%.

Προσοχή, δεν μιλάμε για πρόθεση ψήφου, αλλά για τελικά ποσοστά των εκλογών άρα και τα δύο κόμματα μαζί το πολύ παίρνουν...

.... 40%.

Επίσης να σημειωθεί οτι αυτές οι δημοσκοπήσεις προέρχονται μέσα απο τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα με οτι και αν σημαίνει αυτό!!

Για του λόγου το αληθές, προσέξτε τα παρακάτω.

Τα ποσοστά των μυστικών γκάλοπ στα οποία αναφερόμαστε είναι τα άνω όρια που δίνουν οι δημοσκόποι, πράγμα το οποίο σημαίνει οτι μπορεί να πάνε πιο κάτω αλλά σίγουρα όχι πιο πάνω.

Στην Α' Αθηνών η ΝΔ είχε ποσοστό το 2009 31,75%, ενώ τώρα το ταβάνι της είναι το 23%. Το ΠΑΣΟΚ από 35% στο 15%.

Στο Υπόλοιπο Αττικής, η ΝΔ απο 30% στο 23% και το ΠΑΣΟΚ απο 43% στο 14%.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου, η ΝΔ απο 37% στο 27% και το ΠΑΣΟΚ απο 44% στο 19%.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η ΝΔ απο 42% στο 28% και το ΠΑΣΟΚ απο 43% στο 17%.

Στην Περιφέρεια Κρήτης, η ΝΔ αγωνίζεται μαζί με την Μπακογιαννη για την δεύτερη θεση, έχοντας πέσει απο 26% στο 14%, ενώ η Ντορα κινείται στα ίδια ποσοστά. Το ΠΑΣΟΚ απο 58% στο 23%.

Αν σκεφτειτε δε οτι η Β' Αθηνων (η μεγαλυτερη εκλογικη περιφερεια της χωρας με 1.500.000 ψηφοφόρους) ψηφιζει παραδοσιακα αριστερα και οτι είναι η περιφέρεια του Καμμενου, καταλαβαίνετε πόσο άσχημα είναι τα πράγματα για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Τι σημαίνουν ολα αυτά; Οτι η ΝΔ είναι τουλάχιστον δέκα μονάδες κάτω απο το αποτέλεσμα του 2009 και κινείται περί το 23%, ενω το ΠΑΣΟΚ μετα βίας αγγίζει το 16-17%.

Που θα πάνε όλες αυτές οι ψήφοι που φεύγουν απο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ;

Σε ολα τα υπόλοιπα κόμματα, πλην του ΛΑΟΣ που μένει εκτός βουλής (μαύρες πλερέζες στην Καλλιρροης...) και της Ντορας.

Ο Καμμενος θα κινηθεί μεταξυ 8-10%, ενώ η τεράστια έκπληξη των εκλογών αυτων ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή που ξεπερνά κι αυτη το 8%, ενω οι δημοσκόποι φοβούνται οτι η ''βουβή'' ψήφος, δηλ. αυτοι που δεν δηλώνουν τι θα ψηφίσουν ουτε στον οικογενειακό τους περίγυρο, θα στείλει το εθνικιστικό κόμμα σε διψήφια ποσοστά.

Ο Βενιζέλος ειναι νεοεκλεγείς και αν και ειναι απίστευτα αντιπαθής καταφέρνει να συσπειρώσει πασοκους απο τον Κουβελη και ανέβασε το κόμμα του απο το 8% που το ειχε φτάσει ο ΓΑΠ στο 16%.

Το πρόβλημα ομως το έχει ο Σαμαράς. Διότι μετά απο δυόμισι χρόνια ακατάσχετης μπουρδολογίας και κωλοτούμπας το μόνο που καταφέρνει είναι να βρίσκεται δέκα μονάδες πίσω απο το χειρότερο ποσοστό που κατέγραψε ποτέ η ΝΔ.

http://rizospastikhdexia.blogspot.com/