Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΕΘΑΨΑΝ ΒΡΕΦΟΣ...

…και με και μετά από 12 ώρες ανακάλυψαν ότι ήταν ζωντανό!

Το κοριτσάκι βρέθηκε ζωντανό στο μικρό φέρετρό του.


Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην πόλη Ρεζιστένσια (αντίσταση), της Αργεντινής. Το βρέφος που οι γιατροί εκτίμησαν οτι γεννήθηκε νεκρό, αντιστάθηκε στο θάνατο και παρά το γεγονός οτι το έθαψαν, εκείνο κατάφερε να...

... κρατηθεί στη ζωή. 


Το οτι το μωράκι ζούσε ανακάλυψε η ίδια του η μητέρα η οποία επέμενε να το ξαναδεί και πήγε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Περάνδο.

"Πήγα τη νύχτα, μαζί με το σύζυγό μου, να βρούμε το μικρό φέρετρο", είπε στους δημοσιογράφους η μητέρα, Ανάλια Μπόιτερ. "Ξαφνικά άκουσα ένα στεναγμό: ήταν καλυμμένη με ένα λεπτό στρώμα υγρασίας που έμοιαζε με σταγόνες δροσιάς", πρόσθεσε.

"Όσα μέλη του προσωπικού ενεπλάκησαν σε αυτό που συνέβη έχουν ευθύνες και θα δώσουν λόγο", προειδοποίησε ο γενικός γραμματέας του τομέα Υγείας, Ραφαέλ Σαμπατινέλι, ανακοινώνοντας ότι ήδη διενεργείται έρευνα για το πώς κατέληξε να δηλωθεί θνησιγενές το μωρό.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου, Χοσέ Λουίς Μεϊρίνιο, προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση: το μωρό "μπορεί να είχε υποστεί υποθερμία και το φαινόμενο αυτό το έσωσε", υποστήριξε.

Οι γονείς, που αρχικά ήθελαν να βαφτίσουν την κόρη τους Λουσιάνα Αμπιγκέιλ, επέλεξαν τελικά δύο πιο ταιριαστά ονόματα από την Καθολική παράδοση και θα την αποκαλούν Λους Μιλάγρος, που σημαίνει "Φως του Θαύματος".
Πηγή:newsit.gr