Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΑΜΑΡΑ

Άρον άρον απέσυρε ο Σαμαράς τον Συμπιλίδη από τις λίστες

Αρον άρον απέσυρε ο Σαμαράς τον Συμπιλίδη από τις λίστες
Οι  καταιγιστικές αντιδράσεις εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας οδήγησαν στην παραίτηση-αποπομπή του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Συμπιλίδη από τα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
 O κ. Συμπιλίδης, μετά από συνεννόησή του με τον στενό του φίλο και πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της Παράταξης. Που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη...

... μάχη για το μέλλον.
»Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει... Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Αλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις.
»Ομως, για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου στο Κιλκίς, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».
Η δήλωση Σαμαρά
«Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μετά την ανακοίνωση από τον κ. Συμπιλίδη ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος στο Κιλκίς.
Η κίνηση αυτή ερμηνεύεται ως προσωπική ήττα του κ. Σαμαρά ο οποίος παρά τις προειδοποιήσεις στενών του συνεργατών αποφάσισε αρχικά να συμεπριλάβει τον κ. Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια αλλά τελικά υποχρεώθηκε, μετά τις καθημερινά ογκούμενες αντιδράσεις να τον αποσύρει καθώς είναι προφανές ότι μεγάλη μερίδα του κόμματος των ψηφοφοόρων και στελεχών της παράταξης δεν έχει ξεχάσει ότι ήταν ο τελευταίος βουλευτής που παραιτήθηκε προκαλώντας την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993.
iefimerida