Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ....


Φωτογραφία για Θρίλερ με την εξαφάνιση επιχειρηματίαΕδώ και δέκα ημέρες δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και πλέον η αγωνία των δικών του ανθρώπων χτυπάει κόκκινο. Φοβούνται ακόμη και το ενδεχόμενο δολοφονίας του, αφού κανείς δεν έχει επικοινωνήσει για λύτρα Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η αναζήτηση του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κολιαβασίλη από το Μαρκόπουλο. Ο 48χρονος εργολάβος είχε φύγει από το σπίτι του στις 31 Μαρτίου και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Φόβους για τη ζωή του εκφράζουν οι συγγενείς του, που ανησυχούν ότι ο άνθρωπός τους έχει πέσει θύμα δολοφονίας με στόχο...
... τη ληστεία.

Ολα ξεκίνησαν λίγες μέρες πριν από την εξαφάνισή του, όταν ο 48χρονος, πατέρας μίας κόρης, πούλησε ένα ακίνητο ιδιοκτησίας του και είχε εισπράξει το χρηματικό αντάλλαγμα των 180.000 ευρώ. Ο Κ. Κολιαβασίλης θέλησε να επενδύσει αυτά τα χρήματα και για το θέμα συζητούσε με γνωστούς και φίλους.

Το μοιραίο Σάββαρο Το Σάββατο, 31 Μαρτίου, ο επιχειρηματίας πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε από το Μαρκόπουλο όπου διαμένει, πιθανότατα με τα χρήματα και μεγάλο αριθμό αξιογράφων. Εκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν. Η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί και να τον ψάχνει.

Μία μέρα μετά, την 1η Απριλίου, ο αδερφός της συντρόφου του Ευθυμίας Τσόγια, Αθανάσιος, ύστερα από προσωπική έρευνα εντόπισε το αυτοκίνητο του 48χρονου στην ερημική περιοχή «Ευαγγελίστρια», στον Κουβαρά. Την ίδια μέρα, ενημερώθηκε και η Αστυνομία, που διενήργησε ελέγχους στο σημείο, χωρίς να βρει κάποιο σχετικό στοιχείο.

«Το αυτοκίνητο του αδερφού μου βρέθηκε κλειδωμένο, κλειστό. Καλέσαμε την Αστυνομία της περιοχής, ήρθε η σήμανση, έγιναν κάποιες έρευνες, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα», λέει στο «Εθνος» η αδερφή του επιχειρηματία, Μαρία Κολιαβασίλη. «Εκτός από αδέρφια, με τον Κώστα είμαστε και φίλοι. Δεν είναι στον χαρακτήρα του να χαθεί και να μην επικοινωνεί μαζί μας. Συνηθίζαμε να λέμε τα πάντα. Για να μη μας παίρνει ένα τηλέφωνο, φοβάμαι ότι κάτι κακό του έχει συμβεί», μας λέει.

«Δολοφονία»

Αν και ο επιχειρηματίας έχει εξαφανιστεί εδώ και 10 ολόκληρες μέρες, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια για να ζητήσει λύτρα ή για άλλο λόγο. Η οικογένεια προσανατολίζεται στη δολοφονία, καθώς η οικονομική του κατάσταση θα μπορούσε να αποτελέσει κίνητρο για εγκληματίες.

Τα σημάδια δείχνουν πάντως ότι ο Κωνσταντίνος Κολιαβασίλης έπεσε θύμα ανθρώπων που εμπιστευόταν, καθώς φαίνεται πως ο ίδιος είχε πάει στο σημείο με τη θέλησή του.

Για να κινηθεί η διαδικασία εντοπισμού του επιχειρηματία, οι συγγενείς κατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστων. «Κατόπιν εντολής της οικογένειας του εξαφανισθέντος και πιθανολογώντας ότι έχει χάσει τη ζωή του, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει σημεία ζωής, καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων δραστών ενώπιον της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κυρίας Ελένης Ράικου», δηλώνει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

«Η κ. Ράικου έδωσε αμέσως εντολή στο αρμόδιο τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά της ζωής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ώστε να ανευρεθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί η πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση».

Οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Έθνος
planetgreece