Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ....

…των εργαζομένων στο ξενοδοχείο Gelina, στον Αλμυρό Αχαράβης

Σοφία Λίβερη
Πραγματοποιήθηκε σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο ξενοδοχείο Gelina, στον Αλμυρό Αχαράβης, οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή δεδουλευμένων από το 2011. Με την παρουσία και τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας και του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου αξίωσαν τα οφειλόμενα από τη διοίκηση της μονάδας και προειδοποίησαν για νέες κινητοποιήσεις μετά το Πάσχα, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν άμεσα τα...
... αιτήματά τους.
Εξ αιτίας της άκαμπτης και αντεργατικής στάσης των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πλέον δεν υπάρχει καμία ανοχή τόσο από την πλευρά των εργαζομένων όσο και από την πλευρά των συνδικάτων. Η εργοδοσία όχι μόνο δεν έχει καταβάλει τα οφειλόμενα αλλά ζητά από τους εργαζόμενους να δουλέψουν για την περίοδο του Πάσχα και μόνο ενώ παράλληλα δε συμμορφώνεται ούτε στις μηνύσεις που της έχει επιβάλλει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας λόγω των παράνομων πρακτικών της.
Όσο ο δίκαιος αγώνας των συναδέλφων συνεχίζεται, το Εργατικό Κέντρο θα τους στηρίζει με την παρουσία του, ωσότου τα δίκαια αιτήματά τους βρουν ανταπόκριση.