Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 1.1 Η ΝΔ. ΤΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.....

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ RASS

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή


Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή
Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και υποχώρηση του ΠΑΣΟΚ στην τέταρτη θέση καταγράφεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί το Σάββατο.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει...


... 24,2% έναντι 23,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 9,3%, το ΠΑΣΟΚ με 8,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,3%. Η Δημοκρατική Αριστερά συγκεντρώνει 5,2% και το ΚΚΕ 4,6%. Οι Οικολόγοι Πράσινοι βρίσκονται στο 1,3% και η Δημιουργία Ξανά στο 1,1%

Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 10,2%, το άκυρο-λευκό 3,4% και «άλλο» 3,1%.

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 41,2% και ο Αλέξης Τσίπρας 30,1%. Η απάντηση «κανένας» εμφανίζει ποσοστό 27,7%, ενώ απάντηση δεν έδωσε το 1%.

Σχετικά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, καταγράφεται η έλλειψη εμπιστοσύνης, ως προς το αν είναι πραγματοποιήσιμες οι υποσχέσεις του. Συγκεκριμένα, το 74% των ερωτηθέντων, δεν πείστηκε ότι οι υποσχέσεις του στη ΔΕΘ είναι πραγματοποιήσιμες, ενώ το ποσοστό που δηλώνει το αντίθετο (20,9%) είναι μικρότερο και από αυτό που λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου.

Newpost