Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΚΡΟΣ 17ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

  ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Νεκρός έπεσε νωρίς το απόγευμα ένας 17χρονος στην Κρήτη.
Αιματηρή συμπλοκή με ένα νεκρό και τρεις τραυματίες σημειώθηκε στις 3 παρά τέταρτο μετά το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή Ροτάσι Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr άνδρες από τρεις οικογένειες συναντήθηκαν και έγινε καυγάς στον οποίο δεν άργησαν να βγουν και όπλα.
Το θανάσιμο τραύμα του 17χρονου είναι από μαχαίρι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Ειδικότερα, μέλη δύο οικογενειών ζήτησαν το λόγο ...

...από άλλη οικογένεια σχετικά με μια κτηματική διαφορά που υπάρχει. Όλοι έφεραν στα χέρια τους κυνηγετικές καραμπίνες, μαγκούρες ή μαχαίρια και έτσι κουβέντα στη κουβέντα, ακολούθησε η αιματηρή συμπλοκή. Το μακελειό ήταν αναπόφευκτο. Από τη συμπλοκή νεκρός βγήκε ένας 17χρονος νεαρός ενώ τρία άτομα τραυματίστηκαν. Η είδηση του μακελειού πολύ γρήγορα έφτασε στο χωριό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση ενώ ο νεκρός και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας του Χάρακα.
Εκεί μεταφέρθηκε όμως και όλη η ένταση που επικρατούσε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Άμεσα κινήθηκαν δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας που σπεύδουν στο σημείο. Άνδρες του τμήματος Πύργου, του ΤΑΕ Μεσαράς αλλά και δυνάμεις από το Ηράκλειο έχουν ζώσει το χωριό καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος βεντέτας.
Άγνωστο παραμένει ποιοι ήταν ακόμα παρόντες την ώρα της συμπλοκής, αφού οι τραυματίες δεν είναι σε θέση να διευκολύνουν τις αρχές με τις καταθέσεις τους.
Εδώ και λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η μεταφορά των τραυματιών αλλά και του νεκρού σε νοσοκομεία του Ηρακλείου. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι τραυματίες θα μοιραστούν σε διαφορετικά νοσοκομεία έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν οι συγγενείς τους στην είσοδο και να δημιουργηθεί ένταση. Όσο για τη σωρό του άτυχου 17χρονου θα πρέπει να μεταφερθεί για νεκροψία- νεκροτομή.
Η αστυνομία αναζητεί τρία άτομα.
Νewsbomb.gr