Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΜΟΙΡΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟ

Απίστευτη επίθεση του Δημοσθένη Καρμοίρη κατά του Κυριάκου Παπαδόπουλου με φρασεολόγιο - ντροπή που φανερώνει περίτρανα το επίπεδο του δημοσιογράφου...














Ολυμπιακού στο Φάληρο κόντρα στη Σάλκε, ας βρούμε θύματα. Πόσο βολικά λοιπόν έρχονται όλα όταν το ιδανικό θύμα δεν είναι καν αθλητής των Πειραιωτών. Το όνομά του; Φυσικά Κυριάκος Παπαδόπουλος. 
Σας γράψαμε ήδη νωρίτερα για την «επίθεση» που δέχεται από δημοσιογράφους του όλου«συστήματος» ο αμυντικός της Σάλκε 

 (διαβάστε περισσότερα εδώ), έπειτα προφανέστατα από εντολή που έρχεται απευθείας από… πλατεία Αλεξάνδρας.

Ωστόσο μερικοί ξέφυγαν. Το παραέκαναν. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Δημοσθένης Καρμοίρης, ο μπασκετικός ρεπόρτερ που «έσβησε» με δύο λέξεις ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο Final 4 του Βερολίνου (
διαβάστε περισσότερα εδώ), ο mr. Why, βάλλει κατά του Κυριάκου Παπαδόπουλου με χαρακτηρισμούς βαρείς και άδικους που φέρνουν αναγούλα στον αναγνώστη.

Όσα έγραψε ο... 

...κάποτε αντικειμενικός στα ραδιόφωνα και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και νυν υπάλληλος σε σάιτ συμφερόντων Μαρινάκη, δεν έχουν ξεστομίσει ούτε οι χειρότεροι εχθροί (αν έχει) του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Το κόμπλεξ είναι απεριόριστο. Για πολλούς λόγους. Επειδή ο πιτσιρικάς έφυγε ως αποτυχημένος από τον Πειραιά και έγινε βασικός σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Επειδή είναι μαθηματικά βέβαιο πως σύντομα θα φορέσει τη φανέλα μίας ακόμα πιο σπουδαίας ομάδας. Επειδή τόλμησε να χαρεί που κέρδισε η Σάλκε που είναι στην τελική ο σύλλογός του. Επειδή σκόραρε και το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα. Επειδή δεν προσκύνησε, όπως οι περισσότεροι παίκτες που βραβεύονται από τον ΟΣΦΠ και στη συνέχεια πέφτει απότομα η απόδοσή τους.

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς όπως «Κούλης», «μπούλικη φυσιογνωμία», «κοκκινομαγούλης», «παίκτης που δεν θα γίνει ποτέ σπουδαίος», «περίπτωση περιορισμένου IQ».

Λέξεις που ούτε ο ίδιος, ούτε φυσικά κάποιος άλλος συνάδελφός του σε ερυθρόλευκο ή αντικειμενικό μέσο χρησιμοποίησε για τον ποδοσφαιριστή πριν το ματς με την Σάλκε. Είπαμε όμως. Κόμπλεξ από τη μία. Εντολές από την άλλη. Καθόλου τυχαίο που το ίδιο, αλλά από την ανάποδη, είχε συμβεί και με άλλον υπάλληλο - δημοσιογράφο της ίδιας ιστοσελίδας. Εκείνος χρησιμοποίησε απίστευτους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, όταν ο αλγερινός έπαιζε στην ΑΕΚ. Τώρα φυσικά τα έχει καταπιεί όλα... (
διαβάστε περισσότερα εδώ)
Και ο τεράστιος Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη μέση να υπενθυμίζει σε όλους ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ (όνομα και πράγμα):



Πηγή  http://www.greenzone.gr