Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΛΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ....

          …αντι-ισλαμικής ταινίας
Συνελήφθη ο παραγωγός της αντι - ισλαμικής ταινίας
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο παραγωγός της «Aθωότητας των Mουσουλμάνων», μιας ταινίας η οποία προκάλεσε ένα βίαιο κύμα αντιδράσεων στον Αραβικό Κόσμο, στη διάρκεια του οποίου έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 50 άνθρωποι.

Ο  Νακούλα Μπασελέι Νακούλα συνελήφθη την Πέμπτη στο Λος Άντζελες και διατάχθηκε η φυλάκισή του χωρίς εγγύηση με τις κατηγορίες ότι παραβίασε τους όρους...

... της αποφυλάκισης του έπειτα από κα
ταδίκη του σε 21 μήνες φυλάκισης το 2010 για τραπεζική απάτη. Υπεύθυνοι αναστολών είχαν διεξάγει νωρίτερα έρευνα σε βάρος του συλληφθέντα για το αν η δημιουργία της «επίμαχης» ταινίας αποτελεί παραβίαση των όρων αποφυλάκισή του.

Ο Χριστιανός Κόπτης και σφοδρός πολέμιος του Ισλάμ διέμενε στο Σερίτος, ένα προάστιο του Λος Άντζελες και μεταξύ των όρων που υπήρχαν στο έγγραφο της αποφυλάκισή του ήταν η απαγόρευση της πρόσβασης στο Διαδίκτυο και η χρήση ψευδωνύμων χωρίς την έγκριση του υπεύθυνου αναστολής.

«Αυτή τη στιγμή το δικαστήριο δεν έχει εμπιστοσύνη στον κατηγορούμενο. Ο Νακουλα έχει επανειλημμένα εξαπατήσει τις Αρχές και υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει», δήλωσε η δικαστής Σούζαν Σίγκαλ.

Μέχρι στιγμής οι ομοσπονδιακοί υπεύθυνοι αναστολών έχουν εντοπίσει οκτώ περιπτώσεις παραβίασης. Από την πλευρά του, ο συνήγορος του Νακούλα, Στίβ Σέιντεν, ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος ο πελάτης του με εγγύηση 10.000 δολαρίων.

«Ανησυχώ εξαιρετικά για την ασφάλεια του Νακούλα. Είναι πολύ πιθανό μην είναι ασφαλής σε ομοσπονδιακή φυλακή στο Λος Άντζελες λόγω της παρουσίας εκεί Μουσουλμάνων φυλακισμένων». σημείωσε.

Zougla.gr