Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ...

...τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών Σταύρο Καλογιάννη για την  πορεία του έργου των φραγμάτων καθώς και η παράκαμψη Μπενιτσών.


 
Ο κ. Τρεπεκλής, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, χαρακτήρισε κυρίαρχο το έργο των φραγμάτων και υπενθύμισε την χρόνια διεκδίκηση της κατασκευής και λειτουργίας του έργου από το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διαχρονικά. «Πρέπει να εξασφαλίσουμε για την Κέρκυρα ποιότητα και ποσότητα νερού. Η ΔΕΥΑΚ καταβάλλει τεράστιο αγώνα το καλοκαίρι για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Το έργο των φραγμάτων που θα ...

...δώσει λύσεις στο πρόβλημα της ύδρευσης της Κέρκυρας έχει βαλτώσει και δεν προχωρά. Τα ψέματα όμως τελείωσαν, η κατάσταση είναι τραγική και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Η σκοπιμότητα άλλωστε και η αναγκαιότητα του έργου έχει κριθεί, οι απαλλοτριώσεις έχουν γίνει και πρέπει να μας αποδώσουν ένα έργο που δικαιούται η Κέρκυρα», δήλωσε ο Δήμαρχος Κέρκυρας.

Ο κ. Τρεπεκλής αναφερόμενος επίσης στο έργο της παράκαμψης Μπενιτσών τόνισε ότι είναι αναγκαίο για την ανάπτυξη της Νότιας Κέρκυρας και υποστήριξε ότι μπορούν να βρεθούν χρηματοδοτήσεις για την κατασκευή του. «Είναι έργα που τα έχουμε ανάγκη και τα δικαιούμαστε. Δεν μπορεί πλέον η Πολιτεία να κρύβεται. Η κοροϊδία έχει ημερομηνία λήξης», τόνισε.