Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ...

…σε ένα χρόνο θα παραδοθούν στους δικαιούχους!                                                                                    
Η συνάντηση της Άντζελας Γκερέκου τον  Δ. Σκαρίπα.

ΣΚΑΡΙΠΑΣ.JPGΗ υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα κ. Άντζελα Γκερέκου συναντήθηκε την Παρασκευή 20 Απριλίου με τον Πρόεδρο της Πενταμελούς Επιτροπής για την εκκαθάριση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας κ. Δ. Σκαρίπα. Σκοπός της συνάντησης, στην όποια η κ. Γκερέκου ζήτησε να συμμετέχουν και εκπρόσωποι των κληρωθέντων δικαιούχων των εργατικών κατοικιών στον Άγιο Ιωάννη,  ήταν η ενημέρωση  σχετικά με τις ενέργειες της Επιτροπής προς την κατεύθυνση της  ολοκλήρωσης του έργου και την όσο τον δυνατόν συντομότερη παράδοση του στους δικαιούχους.
 Ο κ. Σκαρίπας ενημέρωσε την κ. Γκερέκου για την ...
....καλή συνεργασία που είχε με τον Δήμο της Κερκύρας προκειμένου να ξεπεραστούν ορισμένα τεχνικά  ζητήματα όπως είναι η δημιουργία βιολογικού καθαρισμού για τον οικισμό. Τόνισε πως την επομένη εβδομάδα θα εξοφληθεί ο εργολάβος του έργου προκειμένου να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες. Διαβεβαίωσε πως τα χρήματα για την ολοκλήρωση του έργου είναι διασφαλισμένα από τις εισφορές των ιδίων των εργαζομένων, πως η κατασκευή και η χρήση των κατοικιών είναι νομικά κατοχυρωμένη. Εκτίμησε τέλος πως σε περίπου ένα χρόνο το έργο θα  ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στους δικαιούχους.
Η κ. Γκερέκου από την πλευρά της ευχαρίστησε τον κ. Σκαρίπα για την εκτενή ενημέρωση που πραγματοποίησε στους φορείς της Κέρκυρας και τους δικαιούχους του Οικισμού. Τόνισε πως η επίσκεψη αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ένα έλλειμμα ενημέρωσης στην κοινή γνώμη της Κέρκυρας σχετικά με το μέλλον των εργατικών κατοικιών το όποιο συχνά οδηγεί σε παραπληροφόρηση. Εξέφρασε τέλος την ικανοποίηση της για τη συνεργασία της Επιτροπής με τον Δήμο της Κέρκυρας εκφράζοντας την πεποίθηση της ότι θα αποτελέσει οδηγό  και για αλλά ζητήματα που θα απασχολήσουν την Κέρκυρα στο μέλλον.