Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΚΕ: ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ


Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Κέρκυρα σήμερα Παρασκευή επισκέφθηκαν το πρωί την Υπηρεσία Αερολιμένος και το απόγευμα θα επισκεφθούν, ένα κλιμάκιο τα χωριά Βρυώνη – Βιρό – Καλαφατιώνες και Βαρυπατάδες, ενώ ένα δεύτερο κλιμάκιο, θα επισκεφθεί τα χωριά Μαγουλάδες, Σιδάρι, Περουλάδες.
Το Σάββατο 21/4/12 το πρωί ένα κλιμάκιο των υποψηφίων του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στους δρόμους Οβριακής – Σπηλιάς – Λαϊκής Αγοράς. Δεύτερο κλιμάκιο θα περιοδεύσει Καμπιέλο – Παραδοσιακό δρόμο (από Μουράγια μέχρι Λιμάνι) και τρίτο κλιμάκιο στην περιοχή Μαντουκιού. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα περιοδεύσει ένα κλιμάκιο στα χωριά Αλειμματάδες – Βίστωνας – Μακράδες – Δουκάδες. Δεύτερο κλιμάκιο στα χωριά Κρήνη – Λάκωνες – Γαρδελάδες και τρίτο κλιμάκιο στα χωριά Κάτω Κορακιάνα – Δασιά – Ύψος. Στις 8:15μ.μ. και τα τρία κλιμάκια των υποψηφίων θα συναντηθούν στους Λιαπάδες όπου θα γίνει ομιλία.
Την Κυριακή 22/4/12 το πρωί ένα κλιμάκιο με επικεφαλή τον Χ. Χαραλάμπους θα περιοδεύσει στα Διαπόντια Νησιά, αν φυσικά ο καιρός το επιτρέψει. Στις 10:00π.μ.στην Ερείκουσα, στις 12:30μ.μ στους Οθωνούς και στις 14:00μ.μ. στο Μαθράκι.
Δεύτερο κλιμάκιο θα περιοδεύσει στην Πόρτα Ρεμούνδα και στην περιοχή του Λιστόν και το τρίτο κλιμάκιο στην περιοχή της Γαρίτσας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το ένα κλιμάκιο θα επισκεφθεί τα χωριά Χωροεπιίσκοποι – Βατωνιές – Πάγοι  και δεύτερο κλιμάκιο τα χωριά Σπαρτίλλα – Ζυγό – Σγουράδες.

20/4/2012                                                   ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ