Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο JAMES BOND !

Ο βρετανός ηθοποιός Daniel Craig, που ενσαρκώνει τον διάσημο υπερπράκτορα James Bond, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για την παρουσίαση της νέας ταινίας του πράκτορα 007.

Ο Daniel Craig, πλαισιωμένος από τις ηθοποιούς Naomie Harris και Berenice Marlohe, που στη νέα ταινία James Bond, που φέρει τον τίτλο Skyfall ενσαρκώνουν τα κορίτσια του γοητευτικού πράκτορα, πόζαραν για τους φωτογράφους στο παλάτι Ciragan Palace, της Κωνσταντινούπολης. Μαζί τους στην φωτογράφιση ήταν και ο σουηδός ηθοποιός Ola Rapace, που επίσης συμμετέχει στην ταινία.
Ορισμένα από τα γυρίσματα της ταινίας Skyfall, πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία, και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του φιλμ, Sam Mendes, η 50η επέτειος των περιπετειών του πράκτορα 007 ήταν μια μοναδική ευκαιρία για να...
... επιστρέψει ο James Bond στην Κωνσταντινούπολη. Ο Mendes, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε μετά από τα γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε ότι ίσως στην ταινία του James Bond να υπάρχει και μια σκηνή κυνηγητού με αυτοκίνητα στην γέφυρα του Βοσπόρου.
Σημειώνεται πως σκηνές από το Skyfall, την 23η ταινία του James Bond, γυρίστηκαν στις περιοχές Άδανα και Φέτιγε, αλλά και στο ιστορικό Μεγάλο Παζάρι της Κωνσταντινούπολης.
Στο Skyfall, που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του 2013, θα δούμε τον James Bond να αντιμετωπίζει προσωπικούς του «δαίμονες», και καθώς η υπηρεσία MI6 δέχεται επίθεση, ο James Bond θα πρέπει να εντοπίσει και να καταστρέψει την απειλή, χωρίς να υπολογίσει το προσωπικό κόστος.
Στην ταινία, συμμετέχει η Ελληνίδα ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και οι διάσημοι Judi Dench, Javier Dardem, Ralph Fiennes, Tom Wu, κ.ά.
Aπό το pathfinder