Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ


 Στις εκλογές της 6ης Μάη αυτό που κρίνεται είναι να ηττηθεί η πολιτική που θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες για τα κέρδη των βιομηχάνων, των τραπεζιτών των εφοπλιστών, να ηττηθούν τα κόμματα που την υλοποιούν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα άλλα κόμματα του Ευρωμονόδρομου.
Αυτό μπορεί να γίνει με την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ ακόμα και από εργαζόμενους-ες που δεν συμφωνούν σ’ όλα μαζί μας, αλλά έχουν δει τη συνέπεια του και την επιβεβαίωση των πολιτικών του προβλέψεων.
Με ισχυρό ΚΚΕ θα δυναμώσει το εργατικό λαϊκό κίνημα, θα προωθηθεί η λαϊκή συμμαχία εργατοϋπαλλήλων – αυτοαπασχολουμένων  ΕΒΕ και αγροτών, ώστε με τους αγώνες τους να ανατρέψουν τα αντιλαϊκά μέτρα που πάρθηκαν και εφαρμόζονται αλλά και τα νέα που ετοιμάζονται. Θα μπορεί καλύτερα να οργανωθεί η λαϊκή αντεπίθεση στην προοπτική ανατροπής της εξουσίας των μονοπωλίων
Από τη θετική πείρα της δράσης της Κ.Ο. Κέρκυρας για την οργάνωση της λαϊκής πάλης και της δράσης του Κομμουνιστή βουλευτή είναι ζωτικό συμφέρον του κερκυραϊκού λαού η...
... μαζική υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ, η πολύ μεγάλη ισχυροποίηση του και η εκλογή ξανά βουλευτή.
Από το 2007 το ΚΚΕ εκλέγει βουλευτή στην Κέρκυρα. Αυτή η επιλογή ενός σημαντικού τμήματος του κερκυραϊκού λαού δικαιώθηκε πλήρως. Ο κομμουνιστής βουλευτής ανέπτυξε πλούσια, πολύμορφη δραστηριότητα:
Ανέδειξε εκατοντάδες μικρά και μεγάλα προβλήματα του Κερκυραϊκού λαού στην βουλή Παραβρέθηκε και συμπαραστάθηκε στους αγώνες της εργατικής τάξης και των άλλων εργαζομένων του Νομού.
Σήμερα παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό της Κέρκυρας. Αποτελείται από αγωνιστές που πρωτοστάτησαν στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες. Συμμετέχουν αγωνιστές που μέσα από την πολύχρονη εμπειρία τους κατάληξαν ότι μόνο η ισχυροποίηση του ΚΚΕ μπορεί να βάλει εμπόδια στην αντιλαϊκή επέλαση να ανοίξει ο δρόμος για φιλολαϊκή ανάπτυξη.
 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
  1             ΖΕΡΒΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Άνεργος  ξενοδοχοϋπάλληλος απολυμένος από το Ακτή Μεσσογγή, αντιπρόεδρος του σωματείου ξενοδοχοϋπάλληλων, μέλος τη Παγκερκυραϊκής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης.
2             ΜΠΟΡΜΠΟΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Εκπαιδευτικός, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ, μέλος τη Παγκερκυραϊκής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών, γραμματέας στον αθλητικό όμιλο Σιναράδων.
3             ΠΑΠΙΚΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: Υπάλληλος της ΔΕΗ και συνδικαλιστής, μέλος της Λαϊκής Επιτροπής του Ποταμού, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου «ΜΠΟΡΓΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ», μέλος του συλλόγου «προστασία του ποταμιού της Κέρκυρας»,
4             ΣΚΕΜΠΡΗ ΤΖΕΝΗ: Άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος, απολυμένη από το Κορφού Παλλάς, μέλος τη Παγκερκυραϊκής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, πρόεδρος του επιστημονικού συλλόγου, μέλος του ΔΣ  του ΕΣΥΝ
5             ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: Βουλευτής του ΚΚΕ 2007 και 2009. Η δράση του έδειξε την ειδοποιό διαφορά του κομμουνιστή βουλευτή από τους 2 άλλους βουλευτές των αστικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.

Καλούμε τους εργαζόμενους να ψηφίσουν ΚΚΕ. Το κόμμα που το πολεμούν με λύσσα οι δυνάστες του λαού. Το θέλουν στη γωνία, γιατί υποστηρίζει ότι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Η αποχή το λευκό ή το άκυρο είναι τουφεκιές στον αέρα.
Οι εργαζόμενοι μια επιλογή έχουν σε αυτές τις εκλογές να φέρουν τα πάνω κάτω