Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!


Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Μητροπάνο



Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε στο Α΄ Νεκροταφείο τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο.
Ο κόσμος συνέχισε πολύ ώρα μετά την ταφή να τραγουδά πάνω στην τελευταία κατοικία του Δημήτρη Μητροπάνου την "Ρόζα", "Πες μου που πουλάν καρδιές", όλα τα τραγούδια του... Με βαριά βήματα οι θαυμαστές του, συγγενείς και φίλοι αποχωρούσαν, την ίδια ώρα που πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν να πλησιάσουν και να αφήσουν ένα λουλούδι στον τάφο του. Ο τάφος του τραγουδιστή είναι ανάμεσα στον Στράτο Διονυσίου και τον Νίκο Ξυλούρη.

Στην τελευταία κατοικία του οδηγήθηκε ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να χειροκροτεί, να πετά λουλούδια στη σορό του, να τον αποχαιρετά με αξέχαστα τραγούδια του.



"Καλό να σου 'ναι το στερνό
ταξίδι ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ
& χαιρετίσματα να πεις
όταν μαζί αγκαλιαστείς
με το ΣΤΕΛΑΡΑ πάνω"
Πανό από τον σύλλογο "ΥΠΑΡΧΩ" Εύβοιας

Ο κόσμος φωνάζει "Αθάνατος" και "Καλό Ταξίδι".



Ο Πασχάλης Τερζής φθάνει στο Α' Νεκροταφείο και χεροκροτείται...
Οι Στηβ Κακέτσης, Τατιάνα Μπαλανίκα, Ηλίας Μπενέτος, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Κατσαρός, Δήμητρα Γαλάνη, Πασχάλης, Αχ. Χαρίτος, Γιώργος Σαμπάνης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Θάνος Μικρούτσικος, Μάνος Ελευθερίου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πέγκυ ΖήναΓεράσιμος Ανδρεάτος  είναι μερικοί από εκείνους που μπορούμε να διακρίνουμε στο πλήθος που θρηνεί.
Πλήθος κόσμου θέλει να βρεθεί για τελευταία φορά κοντά στον αγαπημένο του τραγουδιστή. Ένταση έχει δημιουργηθεί  έξω από παρεκκλήσι του Αγ. Λαζάρου, όπου η σορός του είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν από το πρωί στο Α' Νεκροταφείο για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο, η σορός του οποίου έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγ. Λαζάρου.
Νέοι άνθρωποι, ακούγοντας τραγούδια του Μητροπάνου στο κινητό τους τηλέφωνο, περίμεναν υπομονετικά σε μεγάλη ουρά που είχε σχηματιστεί προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τραγουδιστή που έφυγε σε ηλικία 64 ετών.

Κοντά του για τελευταία φορά η αγαπημένη του σύζυγος Βένια, οι δυο κόρες του, Αναστασία και Μυρσίνη, και η αδελφή του.
Η οικογένεια του εκλιπόντος ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα, για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για τους άστεγους.

ΠΗΓΗ :COSMO.GR