Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΗΣ 31ΧΡΟΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.....

     …που ζει τον εφιάλτη της φτώχειας !
Το δικό της «Γολγοθά» ανεβαίνει μια 31χρονη μητέρα ενός εξάχρονου αγοριού, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει μείνει άνεργη με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ανταποκριθεί στις καθημερινές της ανάγκες. 

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στην διάθεση του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων, ζει καθημερινά με τον φόβο να της κόψουν το ρεύμα αφού χρωστάει περίπου 800 ευρώ. Απλήρωτο είναι και το νερό όπως και το ενοίκιο του μικρού σπιτιού της.

Μέχρι πρόσφατα κατάφερνε να απασχολείται ως καθαρίστρια, όμως τα λιγοστά χρήματα που κέρδιζε δεν ήταν αρκετά ώστε να καλύψει τις ανάγκες της. Τώρα δεν έχει ούτε αυτά και πλέον δίνει αγώνα επιβίωσης. 

Η κοινωνική λειτουργός του «Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού Αγκαλιά» κα. Αναστασία Παπαδοπούλου, που στηρίζει την γυναίκα, είπε στο dogma.gr ότι πρόκειται για μια πραγματική ιστορία...


... καθημερινής μάχης για επιβίωση. «Όσο καιρό έβρισκε κάποιες πρόχειρες δουλειές τα έφερνε πέρα, όμως τώρα η κατάσταση της είναι δραματική» είπε. 

Η Ελπίδα, όπως είναι το όνομα της, ήρθε στην Αθήνα από την Βέροια όπου ζει η υπόλοιπη οικογένεια της γιατί εκεί δεν μπορούσε πλέον να επιβιώσει. 

Δυστυχώς γι αυτήν και το παιδί της η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα παρά τις προσπάθειες της. Οι ιερείς και το φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας του Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης όπου απευθύνθηκε αρχικά βοήθησαν όσο μπορούσαν. 

Η ενορία εξακολουθεί να την ενισχύει αλλά και πάλι το βοήθημα δεν αρκεί για να καλύψει ούτε τις καθημερινές ανάγκες, ούτε τα συσσωρευμένα χρέη της. Όσοι νομίζετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το dogma.gr ΕΔΩ

ΠΗΓΗ:Νewsit.gr