Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

NON SPEGNETE LA TV GRECA....

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Beppe Giulietti
Petition by Beppe Giulietti
                    Italy
  •   Petitioning José Manuel Barroso

Non spegnete la   tv greca
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Σαμαράς ανακοίνωσε τη δραστική μείωση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης. Η αστυνομία σε μια πράξη που δεν έχει προηγούμενο στην Ευρώπη έχει απενεργοποιήσει τους αναμεταδότες. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη διαμαρτύρονται ενάντια στη νέα έκδοση του gag.
Non spegnete la tv greca

Οι ιδιωτικοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί έχουν ενταχθεί στην απεργία των εργαζομένων της δημόσιας τηλεόρασης. Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα ένα τεράστιο σχέδιο για την επιστροφή στο κοινοβουλευτικό οικονομική και χρηματοπιστωτική, δεν μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν στη σιωπή με την περαιτέρω μείωση των κοινωνικών δικαιωμάτων και την ελευθερία, και την κατάφορη παραβίαση των διεθνών συνθηκών και των οδηγιών σχετικά με την ελευθερία της πληροφοριών και τη διασφάλιση της ρόλο και τη συγχώνευση των δημόσιων υπηρεσιών.

Για τους λόγους αυτούς ζητάμε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να ακούσει, εδώ και τώρα, η φωνή του και να καλέσει την ελληνική κυβέρνηση να αναθεωρήσει την απόφασή του να διατάξει την άμεση ανάφλεξη των αναμεταδοτών και, αν όχι, να προχωρήσει στη σχετική διαφάνεια της διαδικασία παράβασης.

Προς:
José Manuel Barroso, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Το κορυφαίο ελληνικό Σαμαράς ανακοίνωσε τη δραστική μείωση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης. Η αστυνομία σε μια πράξη που δεν έχει προηγούμενο στην Ευρώπη έχει απενεργοποιήσει τους αναμεταδότες. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη διαμαρτύρονται ενάντια στη νέα έκδοση του gag.


Οι ιδιωτικοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί έχουν ενταχθεί στην απεργία των εργαζομένων της δημόσιας τηλεόρασης. Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα, ...

ΠΗΓΗ:CHANGE.ORG