Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ !!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελαςΣυνελήφθησαν (3) τρία άτομα, δύο υπήκοοι Αλβανίας και ένας ημεδαπός

Κατασχέθηκαν (394,4) γραμμάρια ηρωίνης,  το συνολικό χρηματικό ποσό των (3.455) ευρώ, καθώς και δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών

 Εμφάνιση ναρκωτικα κερκυρα 1.jpg
Η εξάρθρωση μίας ακόμη σπείρας διακίνησης ναρκωτικών και συγκεκριμένα ηρωίνης, στην Κέρκυρα ήταν αποτέλεσμα μεθοδικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση ταυτοποιήθηκε η δράση δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας  31 και 25 ετών και ενός  35χρονου ημεδαπού οι οποίοι συνελήφθησαν, χθες (12.09.2015) κατά την διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης συμμορίας, της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης παραμονής στη χώρα.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης διαπιστώθηκε η μεθοδολογία και ο τρόπος της προμήθειας και διακίνησης – αγοραπωλησίας ποσοτήτων ηρωίνης στην Κέρκυρα. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός της επ’ αυτοφώρου κατάληψης του 35χρονου ημεδαπού κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης χθες (12.09.2015) το μεσημέρι, όταν αυτός παρέλαβε από σημείο- κρύπτη ποσότητα ηρωίνης βάρους (10) γραμμαρίων περίπου, κατόπιν συνεννόησης με ένα από τα μέλη της ομάδας.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής επιχείρησης και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του 25χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, καθώς και σε υπαίθριες κρύπτες (καβάτζες) που χρησιμοποιούσε ο 25χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·        ηρωίνη συνολικού βάρους (384,3) γραμμαρίων
·        2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
·        το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ
 
 Εμφάνιση ναρκωτικα κερκυρα 2.jpg
Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν επίσης, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας που πραγματοποίησε την προανάκριση, (5) κινητά τηλέφωνα, (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, το χρηματικό ποσό των (455) ευρώ, καθώς και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.