Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.....

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΦΥΤΕΙΑ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Εκριζώθηκαν, από  υπαίθρια έκταση στην οικία του 47χρονου, συνολικά 47 δενδρύλλια κάνναβης
Εμφάνιση WP_20150910_18_47_33_Pro.jpgΣυνελήφθη, χθες (10.09.2015) το απόγευμα  στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων, ένας 47χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια φυτείας και κατοχή κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης.
Ο εντοπισμός και η σύλληψη του 47χρονου πραγματοποιήθηκαν κατά την εξέλιξη αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης χθες το απόγευμα, κατά την οποία διαπιστώθηκε η συστηματική καλλιέργεια δενδρυλλίων και κατοχή  κάνναβης σε αποθήκη και σε προαύλιο χώρο της κατοικίας του .
Συνολικά εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (47) δενδρύλλια ύψους από (0,10) έως (3,00) μέτρα περίπου καθώς και εξοπλισμός ποτίσματος.
Εμφάνιση WP_20150910_20_24_37_Pro.jpgΕπίσης, στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους (124,8) γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους (3,6) γραμμαρίων καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια.
Ο 47χρονος με την κατηγορίες της καλλιέργειας δενδρυλλίων, της κατοχής κάνναβης και της παράνομης οπλοκατοχής που τον βαρύνουν στην δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας. 
                    ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Κέρκυρα, σε αντίστοιχες υποθέσεις, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΛΛΗΨΕΙΣΣυνελήφθησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Κέρκυρα, τρία άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για τα  κατά περίπτωση αδικήματα  της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.
Αναλυτικότερα, η πρώτη περίπτωση αφορούσε τον εντοπισμό χθες (10.09.2015) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, ενός 58χρονου υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου καθώς σε έρευνα στην οικία του και σε παρακείμενο αγρόκτημα, παρουσία δικαστικού λειτουργού,  βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 2,20 μέτρων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,  μία (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (σιδερένιο γκλοπ) καθώς και άλλα αντικείμενα χρήσης ναρκωτικών.
Η δεύτερη περίπτωση αφορούσε τον εντοπισμό χθες (10.09.2015) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, μίας 22χρονης ημεδαπής στην κατοχή της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους (3,4) γραμμαρίων.  
Η τελευταία περίπτωση αφορούσε τον εντοπισμό τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11.09.2015) ενός 26χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.   

Οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.