Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ε.Π.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ....


Καλούνται οι ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής (Ελληνική υπηκοότητα και δυνατότητα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες):
-Κατηγορία Νέων: γεννηθέντες τα έτη 2000,2001
-Κατηγορία Παίδων: γεννηθέντες τα έτη 2002,2003
Όπως προσέλθουν την Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη 2015 και ώρα 16.30 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι για την έναρξη της διαδικασίας προεπιλογής των ποδοσφαιριστών για την στελέχωση των Μικτών Ομάδων και προεπιλογής Εθνικών Ομάδων περιόδου 2015-2016.
Όλοι οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές  να προσέλθουν στη διαδικασία προεπιλογής έχοντας πλήρη αθλητική περιβολή.
Μετά το πέρας της προεπιλογής θα ανακοινωθούν από τους προπονητές κ.Κάντα  Αριστοτέλη και Μάμαλο Κωνσταντίνο τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις Μικτές Ομάδες για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.
Στη διάθεση σας βρίσκεται για  κάθε συνεργασία εκ μέρους της αρμόδιας Επιτροπής ο κ. Σουλάνης Κωνσταντίνος με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε  στο τηλέφωνο 6932100153.
     Παρακαλούμε όλους τους παράγοντες και τους προπονητές των σωματείων να εργαστούν για τον κοινό σκοπό μας, να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν στις διαδικασίες των επιλογών
Σας επισημαίνουμε την ανάγκη στήριξης των Μικτών Ομάδων μας που αποτελούν τον καθρέπτη του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου και είναι η μεγαλύτερη δυνατότητα διάκρισης και ανάδειξης  των ταλέντων μας, ώστε να συνεχιστεί η μεγάλη πορεία που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια για την καθιέρωσή μας και σ’ αυτές τις πανελλήνιες διοργανώσεις.