Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ : ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ....

…στις εκλογές για προσωπικούς λόγους !!!
Η Άντζελα Γκερέκου με δήλωσή της που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Η κ. Γκερέκου ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την πρόσκληση που της έκανε να συμπεριληφθεί στις λίστες της ΝΔ, αλλά τόνισε ότι δεν την αποδέχθηκε για προσωπικούς λόγους.
Αναλυτικά η δήλωσή της:
«Βρισκόμαστε όλοι μας μπροστά στην κρίσιμη επιλογή των Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Η πορεία των μέχρι στιγμής εξελίξεων, απέδειξε ότι ο δρόμος από εδώ και εμπρός, είναι μόνο ένας και συγκεκριμένος. Για να τον διανύσουμε με επιτυχημένο τρόπο, απαιτείται η διάθεση ουσιαστικής συνεργασίας και ο εθνικός προσανατολισμός όλων των κομμάτων του Κοινοβουλίου.
Σε ότι με αφορά, θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Μεϊμαράκη για την τιμητική πρόσκληση που μου έκανε, να συμπεριληφθώ στις λίστες του κόμματος. Προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν κατά το διάστημα αυτό να απέχω από την πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης, και για το λόγο αυτό, δεν ήμουν σε θέση να αποδεχθώ την πρόταση του Προέδρου της Ν.Δ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είμαι απούσα από τον δημόσιο πολιτικό διάλογο. Παραμένω μέλος της ενεργούς πολιτικής σκηνής, τόσο στην Κέρκυρα, όσο και στη χώρα γενικά.
Είμαι βέβαιη ότι την επομένη των Εκλογών, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα που θα επιλέξει ο ελληνικός λαός με διάθεση συνεργασίας και κλίμα εθνικής ομόνοιας, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τη δημιουργία ενός σταθερού πολιτικού περιβάλλοντος, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας τη στιγμή αυτή».