Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ:ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

«ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ SIEMENS, ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟΥΣ ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ»



«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε στις 21 Σεπτεμβρίου η εγγύηση της κυβερνητικής σταθερότητας. Μπορούμε και θα συνεργαστούμε πάλι με τον Αλέξη Τσίπρα και τον αποκαθαρμένο ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα θα έχει κυβέρνηση την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μπορούν να συνεργαστούν μετεκλογικά με όλους εκείνους, που είναι «πελάτες» της Siemens, της λίστας Λαγκάρντ, των καταχωνιασμένων σε συρτάρια της Βουλής δικογραφιών για τα εξοπλιστικά, των τραπεζών στην Ελβετία και παραδεισένιων νησιών με δεκάδες δισεκατομμύρια αδήλωτες καταθέσεις.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μπορούν να συνεργαστούν μετεκλογικά με όλους εκείνους, που έχουν ενσωματωμένους «πελάτες» ακροδεξιά στοιχεία και όλους εκείνους, που παρείχαν και εξακολουθούν να παρέχουν κάλυψη και ασυλία στο διεφθαρμένο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ. Οι Έλληνες δεν τους θέλουν, όλους αυτούς, ξανά στην εξουσία. Τους απέβαλαν ανεπιστρεπτί».


Αυτά απάντησε ο Επικεφαλής επικοινωνίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ σε ερωτήσεις που του έγιναν κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων Τύπου και τηλεοπτικών του παρεμβάσεων,  στην  Κέρκυρα