Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Στην 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει για αύριο η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ συμμετέχουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές της Κέρκυρας.
Η ΕΛΜΕ και ο ΣΕΠΕ Κέρκυρας διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 αύριο το πρωί έξω από το κτίριο της Νομαρχίας, ζητώντας από την κυβέρνηση να μην ψηφιστεί το νέο μισθολόγιο, να ακυρωθούν οι περικοπές στα δώρα και στα επιδόματα, αυξήσεις για αξιοπρεπή διαβίωση, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη  αλλά και να μην κλείσει κανένα σχολείο στο πλαίσιο του σχεδίου συγχωνεύσεων του Υπουργείου Παιδείας.
Με ανακοίνωσή τους η  Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνησης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών καλούν όλους τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.
ΠΗΓΗ :Ert.gr σύνταξη: Μαρίνα Μοσχάτ
Υπό κατάληψη η σχολή τουριστικών επαγγελμάτων
Υπό κατάληψη τελεί η σχολή τουριστικών επαγγελμάτων της Κέρκυρας, από τους μαθητές, οι οποίοι διαμαρτύρονται με αφορμή το γεγονός ότι την περασμένη Πέμπτη, έσπασαν οι σωλήνες της θέρμανσης και πλημμύρησαν τα δωμάτια και οι αίθουσες διδασκαλίας.
Οι μαθητές υπογραμμίζουν ότι η σχολή έχει υποβαθμιστεί λόγω της μειωμένης χρηματοδότησης που έχει ως αποτέλεσμα να μην διατίθενται στους μαθητές υλικά και βιβλία απαραίτητα για την εκπαίδευση τους.
ΠΗΓΗ :Ert.gr  σύνταξη: Μαρία Παγκράτη