Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

O ΣΕΞΟ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Και οι γυναίκες τον προτιμούν...
Στατιστική μελέτη έδειξε ότι περίπου 1 εκατομμύριο γυναίκες από Αμερική και Ευρώπη κάνουν σεξουαλικό τουρισμό κάθε χρόνο, με αγαπημένους τους προορισμούς την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κροατία, την Τουρκία και την Ισπανία!
Επίσης...

Ταϋλάνδη, Τσεχία, Ολλανδία, Βραζιλία και Γερμανία είναι μερικές μόνο από τις πιο "καυτές" χώρες για όσους έχουν θέσει σαν προτεραιότητα του ταξιδιού τους την σαρκική ηδονή και την πραγματοποίηση των φαντασιώσεών τους.
Σε συγκεκριμένες περιοχές των χωρών αυτών ο καθένας μπορεί να βρει δεκάδες εναλλακτικές -νόμιμες ή παράνομες- για να ικανοποιήσει και τις πιο απόκρυφες επιθυμίες του. Οι περισσότεροι προτιμούν να περάσουν μια αμαρτωλή νύχτα με κάποια ενήλικη ντόπια ή ξένη ιερόδουλη, άλλοι πιο ριψοκίνδυνοι ρισκάρουν και διαλέγουν ανήλικες κοπέλες. Η αστυνομία τις περισσότερες φορές κάνει τα στραβά μάτια.
Ο σεξοτουρισμός έχει παρεξηγηθεί από πολλούς. Στην νόμιμη μορφή του, αφορά όλους αυτούς που ταξιδεύουν με σκοπό να γνωρίσουν αλλοδαπές κοπέλες (ιερόδουλες ή μη) και να τις έχουν σαν συνοδούς για το υπόλοιπο του ταξιδιού τους. Η εικόνα του σεξοτουρίστα δεν μπορεί να προσδιοριστεί εύκολα και οι ερμηνείες διαφέρουν.
Μερικοί μιλούν για "ανώμαλους ταξιδευτές που θέλουν να ικανοποιήσουν τον ανδρισμό τους", άλλοι για "μποέμ τύπους που απλά θέλουν να περάσουν καλά". Μπαρ, στέκια, clubs και οίκοι ανοχής από το πασίγνωστο De Wallen στο Άμστερνταμ και το Eros Center στην Φρανκφούρτη, μέχρι την "διάσημη" Copacabana στην Βραζιλία και την κακόφημη Patpong της Ταϋλάνδης, αποτελούν συνηθισμένα "στέκια" για ευρωπαίους και μη σεξοτουρίστες.
Που είπαμε πως έκλεισες για Χριστούγεννα;
BizzerΆστρη Σοφία Μαυρέα