Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΓΕΨΕ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Ο Μ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ!



Μάγεψε το Βελιγράδι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Η πρώτη εμφάνιση του Κύπριου τραγουδιστή στην πρωτεύουσα της Σερβίας ήταν μια μεγάλη έκπληξη. 

Περισσότεροι από 4.000 φίλοι της μουσικής, στην πλειονότητά τους Σέρβοι και μερικοί...


... Έλληνες, βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο στάδιο «Beograd Arena», προκειμένου να δουν και να ακούσουν ζωντανά τον Κύπριο καλλιτέχνη, που έδωσε την πρώτη του συναυλία στην πόλη τους.

Η υποδοχή ήταν παραπάνω από θερμή, καθώς πάρα πολλοί, όπως φάνηκε, γνώριζαν τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και μάλιστα τραγουδούσαν μαζί του τους στίχους από τα «Το καλοκαίρι μου», «Χέρια ψηλά», «Ο βυθός», «Δεν φεύγω», «Όνειρο ζω». 

Όπως έγραψαν τα σερβικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Μιχάλης είναι ο πιο αγαπητός σύγχρονος Έλληνας καλλιτέχνης στη Σερβία και το κοινό το επιβεβαίωσε με εκδηλώσεις αγάπης και ενθουσιασμού. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που μαθαίνουν Ελληνικά με αφορμή τα τραγούδια του.

Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη σκηνή έπαιξε ο Σέρβος καλλιτέχνης Kiki Lesendric, ο δημιουργός του «Πάρτι», ενός τραγουδιού σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου που έχει ερμηνεύσει ο Μιχάλης και έχει αγαπηθεί πολύ (σε επανεκτέλεση το 2003 στο άλμπουμ «Κρυφό φιλί»).

Ο Μιχάλης ευχαρίστησε συγκινημένος το κοινό για την υποδοχή και την αγάπη που του έδειξαν, ενώ υποσχέθηκε να επιστρέψει στη γειτονική χώρα σύντομα.

ΠΗΓΗ: Espresso