Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΤΟΥΣ...

Αναδημοσίευση από το corfupost.blogspot.com

Κηδεύτηκε η άτυχη φοιτήτρια -"Νόμιζα ότι με απατούσε" λέει ο δράστης - Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Λόγους ζηλοτυπίας επικαλείται ο 35χρονος δράστης που βασάνισε και κατακρεούργησε την 21χρονη Ανδριάνα Γαρδικιώτη, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ανατριχιαστικά τα ευρήματα του ιατροδικαστή. Στην πατρίδα της την Κέρκυρα, κηδεύτηκε η άτυχη γυναίκα...

Αποχαιρέτησαν την Ανδριάνα τους
Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε το πρωί στις 11 στο Περιβόλι Κέρκυρας από όπου και καταγόταν η 21χρονη Ανδριάνα Γαρδικιώτη, που δολοφονήθηκε στην Καστοριά από τον πρώην φίλο της.

Συγκλονισμένοι συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί της 21χρονης κοπέλας είπαν το στερνό αντίο με τραγικές φιγούρες τους γονείς και τα αδέρφια της που δε μπορούν να πιστέψουν το απροσδόκητο, άδικο και τόσο βίαιο τέλος της.



 Ολόκληρο το χωριό της κοπέλας πενθεί τον άδικο χαμό της και έχει συμβολικά ακυρώσει όλες οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
φωτό από alphafm.gr


φωτό από alphafm.gr
Το απόγευμα στην πόλη όπου πέρασε τα τελευταία χρόνια, μετά από αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙ Καστοριάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ, τέλεσε μνημόσυνο στη μνήμη της στο σημείο της δολοφονίας.
                          Δείτε το video του alphafm.gr
                

Η Ανδριάνα ήταν το τελευταίο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας, είχε ακόμη δυο αδερφές και έναν αδερφό
  Παλιός γνώριμος της αστυνομίας ο δράστης
Την ίδια ώρα έρχονται στο φως στοιχεία για τη 
δράση του πρώην συντρόφου της που είχε και στο παρελθόν απασχολήσει την αστυνομία καθώς λίγους μόλις μήνες πριν δολοφονήσει την άτυχη κοπέλα είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση σκληρού πορνογραφικού υλικού, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος. 

Ο 35χρονος δράστης εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Κιλκίς, αφού στην προσπάθεια του να αποφύγει έλεγχο της Αστυνομίας χτύπησε σε στύλο και τραυματίστηκε σοβαρά.
Η κατάθεση μέσα από το νοσοκομείο
Στην κατάθεση του ο δράστης επικαλείται λόγους ζηλοτυπίας: "Ήμουν ερωτευμένος με την Ανδριάνα. Ζήλευα όταν την έβλεπα με αλλους άνδρες.. (..) Υποψιαζόμουν ότι με απατούσε γι' αυτό τσακωθήκαμε"
Φρικτά τα ευρήματα του ιατροδικαστή
Σοκαριστική είναι και η έκθεση του ιατροδικαστή σύμφωνα με την οποία προηγήθηκε ερωτική συνεύρεση θύτη και θύματος στο αυτοκίνητο του δράστη, ενώ στη συνέχεια η κοπέλα βασανίστηκε με ηλεκτρολογικό κατσαβίδι, πριν δολοφονηθεί με δέκα μαχαιριές στην καρδιά...
Δείτε το video από το δελτίο του ANT1 

 
Πηγή:newsit.gr