Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ....

...Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΙΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ  ΤΙΣ ΔΙΟΙΗΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
       ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ....ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός δεν δίνει τις μάχες του μόνο για τη νίκη μέσα στο γήπεδο άλλα δίνει μάχες και για πολλά άλλα πράγματα όπως η αλληλεγγύη, η ειρήνη, η συναδέλφωση και ο πολιτισμός.

Έτσι ο Αστέρας Μωραιτίκων και η Βολίδα Μέσης αποφάσισαν να δώσουν στις 23/12/2011 έναν αλλιώτικο ποδοσφαιρικό αγώνα. Έναν ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα  για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Το ποσό που θα μαζευτεί θα δοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού», που κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για τα παιδιά που υποφέρουν έχοντας πάντα στόχο να έχουν όλα τα παιδιά ένα χαμόγελο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας και σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να ενώσουμε τις δυνάμεις, την ανθρωπιά, την έννοια και την αγάπη μας στην υπηρεσία όλων των παιδιών, των δικών μας παιδιών !!!

«Η ζωή μπορεί να είναι τόσο απλή και όμορφη και παρά τις πίκρες τις υπάρχουν απλά και μικρά πράγματα που είναι σαν ηλιαχτίδες ελπίδας, χαράς και αγάπης...
Ψάξε γι' αυτά, ψάξε για ανθρώπους που θα κάνουν το ίδιο μ' εσένα ... θα σου ανοίξουν την ψυχή τους, θα σε ζεστάνουν χαρίζοντας σου ένα απλό, τρυφερό χαμόγελο».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Αγίου Ματθαίου, ώρα 15.00 και με συμβολική τιμή εισιτηρίου 5,00 ευρώ.