Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΠΕΙΘΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Σήμερα αποφασίζουν οι διαγραφέντες από την ΝΔ

Έντονο παρασκήνιο τα τελευταία 24ωρα με Π. Καμμένο και Συγγρού

Σήμερα αποφασίζουν οι διαγραφέντες από την ΝΔ
Σήμερα αναμένονται οι μεγάλες αποφάσεις στο στρατόπεδο των διαγραφέντων από την ΝΔ καθώς το τελευταίο εικοσιτετράωρο κορυφώθηκαν οι παρασκηνιακές διεργασίες και επαφές.

Η ΝΔ επισήμως τηρεί αποστάσεις αλλά όλες οι πληροφορίες βεβαιώνουν ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και αν...


... απέδωσαν οι χθεσινοβραδινές «επαφές» τρεις τουλάχιστον από τους διαγραφέντες που επέμειναν στην καταψήφιση η την αποχή και από τον εφαρμοστικό νόμο της δανειακής, θα επιστρέψουν στο «μαντρί» μαζί με τους πέντε που υπερψήφισαν τον εφαρμοστικό νόμο. 

Οι ανυπάκουοι που υπάρχει περίπτωση να επανενταχθούν είναι οι κ. Ε. Βόζεμπεργκ, Κ. Γιουλέκας και Γ. Βλάχος. Σήμερα έχει οριστεί σύσκεψη των διαγραφέντων για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. 

Ο Κ. Μαρκόπουλος είχε τα τελευταία εικοσιτετράωρα επανειλημμένες συναντήσεις με τον Π. Καμμένο και οι πληροφορίες θέλουν σήμερα να παρουσιάζει στους υπολοίπους την πρόταση σύμπλευσης, το οργανωτικό σχήμα του νέου κόμματος και την σύνθεση της ηγετικής ομάδας. 

Ήδη στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» έχουν ενταχθεί, η κυρία Έλενα Κουντουρά -ήταν μαζί με τον κ. Καμμένο στο Δίστομο την Κυριακή, όπου αναγνώστηκε η διακήρυξη του νέου κόμματος - και ο κ. Π. Μελάς. 

Σήμερα αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις από τους Μ. Τζίμα, Σπ. Γαληνό, Δ. Σταμάτη, Γ. Βλάχο, Κ. Γκιουλέκα, Κ. Παπασιώζο, Μιχ. Γιαννάκη, Κ. Μαρκόπουλο, Χρ. Ζώη, Γ. Καρασμάνη και Γ. Βαγιωνά, αλλά και τις κυρίες, Μαρία Τσαρουχά- Κόλια, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Μίκα Ιατρίδη. 
ΤΙΤΛΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:CORFU NEWS.it
πηγη:newsbeast.gr