Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΜΙΣΟ ΤΟΝΟ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ....

… έπιασε η Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας στην Ραβενή Φιλιατών

Φωτογραφία για Πάνω από μισό τόνο χασίς έπιασε η Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας στην Ραβενή Φιλιατών
545 κιλά χασίς κατάφεραν και σταμάτησαν οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και της Συνοριακής Φύλαξης... σήμερα τα ξημερώματα, στην Ραβενή Φιλιατών!
Τα ναρκωτικά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας πέρασαν φορτωμένα σε μουλάρια.
Φορτώθηκαν σε όχημα, μάρκας ...

...FIAT (τύπου βαν) και είχαν προορισμό την Αθήνα.
Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν άντρες της Δίωξης σταμάτησαν για έλεγχο ύποπτο ΙΧ. Σε αυτό επέβαιναν δύο άτομα, ένας άντρας και μία γυναίκα, 28 χρονών και οι δύο.
Κατά τον έλεγχο δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο πάνω τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Λίγα λεπτά μετά, σε σημείο κοντά στο χωριό Ραβενή, Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης εντόπισαν το FIAT κρυμμένο και φορτωμένο με τα 545 κιλά χασίς
Από την έρευνα που ακολούθησε όλη την ημέρα σήμερα, προέκυψε πως το όχημα είχε ενοικιαστεί από τους δύο 28χρονους που είχαν ελεγχθεί το πρωί, στο δεύτερο όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός.
Έτσι σε συνεργασία με την Δίωξη Ναρκωτικών Αθηνών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στις οικίες τους, νωρίς το απόγευμα.
Αξίζουν για ακόμα μία φορά συγχαρητήρια στα παιδιά της Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και τον Διοικητή τους, καθώς και στον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας κ. Μίαρη, για την καθημερινή μάχη που δίνουν με τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών που εισάγουν μεγάλες ποσότητες χασίς από την γειτονική Αλβανία!
πηγή:892fm.blogspot.com