Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

150000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ....

Μύδρους κατά των κυβερνητικών εταίρων, και προσωπικά κατά του Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Έκανε λόγο για «πολιτική απάτη Σαμαρά που προεκλογικά είπε ψέματα στον κόσμο», προσθέτοντας ότι «ο πρωθυπουργός έχει πει ‘ναι’ στα πάντα».

«Ό,τι υποσχέθηκαν κατέρρευσε ειδικά μισθολόγια, φόροι ... 


...είναι δουλοπρεπείς λαμβάνουν εντολή από τον αρχιλογιστή κ. Τόμσεν ανέφερε.

«Ένα εθνικό κυρίαρχο κράτος δεν εκτελεί εντολές, η κυβέρνηση λειτουργεί σα να μην είμαστε» πρόσθεσε.

Εξάλλου, τάχθηκε κατά της πολιτικής ενοποίησης της Ευρώπης με κατάργηση του έθνους – κράτους κάνοντας λόγο για ναζιστική τακτική. «Αν εξαθλιώνουμε ένα λαό όπως τον ελληνικό για να διογκώσουμε το χρέος και μετά να λέμε ή θα ακολουθήσεις τις εντολές της παγκοσμιοποίησης αλλιώς θα πεθάνεις αυτή είναι ναζιστική τακτική. Είμαστε υπέρ της Ευρώπης των λαών».



«Τα μέτρα θα φέρουν παραπάνω ύφεση. Τα 31 δισ. ευρώ (της νέας δόσης) είναι εγγυήσεις – ένα χαρτί- όχι χρήματα. Είμαι εναντίον της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με τον τρόπο που γίνεται» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε δε, ότι οι κυβερνώντες δουλεύουν για τη Χρυσή Αυγή όταν δεν καταπολεμούν το παραεμπόριο, αφήνοντας τη «να πλακώνει στις κλωτσιές τους πάγκους.» «Είναι πολιτικό παιχνίδι» σημείωσε.

«Η λύση δεν είναι οι πολίτες να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, γιατί θα έχουμε νεκρό, τα πράγματα αγριεύουν πολύ» προειδοποίησε για τη δράση της Χρυσής Αυγής, αν και διαφώνησε ότι πρέπει να τεθεί εκτός νόμου δεδομένου ότι έχει εισέλθει στη Βουλή.

Τάχθηκε δε, κατά των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, αναφέροντας ότι οι παράνομοι μετανάστες μεταφέρονται στη Θράκη και θα εργάζονται στις ΕΟΖ βάσει νόμου. «Να πιεστεί η ΕΕ για να απαιτήσει από την Τουρκία η συμφωνία επαναπροώθησης των παράνομων μεταναστών» σημείωσε.

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε επίσης ότι τελικά οι 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν, και μάλιστα με πολιτικά κριτήρια.





Tμήμα ειδήεων defencenet.gr