Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΓΙΑΤΡΟ....

...χειρούργο που αξίωσε φακελάκι 2.500 ευρώ για να εγχειρίσει ασθενή

Μέλη της «Χρυσής Αυγής» έδειραν γιατρό που ζήτησε φακελάκι!

Γιατρό χειρούργο που αξίωσε φακελάκι 2.500 ευρώ για να εγχειρίσει ασθενή έδειραν μέσα στο γραφείο του, στο Νοσοκομείο του Ρίου, μέλη της «Χρυσής Αυγής» που εκλήθησαν στο Νοσοκομείο από τους συγγενείς του ασθενούς!
Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Αλλαγή», το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη πριν από τρεις μέρες και σχετική καταγγελία έγινε προφορικά τόσο στην Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ενοχλήθηκαν από την εκβιαστική συμπεριφορά του γιατρού.

Ωστόσο, αντί να απευθυνούν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου ή στην Αστυνομία προτίμησαν να «ενημερώσουν» την «Χρυσή Αυγή». Χρυσαυγίτες έφτασαν στο Νοσοκομείο, όρμησαν στο γραφείο του γιατρού και...


... τον ξυλοκόπησαν, ενώ στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι από το Νοσοκομείο.


Μέλη της Χρυσής Αυγής ελέγχουν και επιχειρήσεις

Συνεχίζονται οι καταγγελίες ότι μέλη της Χρυσής Αυγής κάνουν έλεγχο σε επιχειρήσεις προκειμένου να διαπιστώσουν εάν σε αυτές απασχολούνται αλλοδαποί.

Αυτή τη φορά, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελευθερία», στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής φορώντας κοστούμια εμφανίστηκαν σε επιχειρηματίες της ΒΙΠΕ Καλαμάτας και τους ζήτησαν να προσλαμβάνουν Έλληνες εργαζόμενους αλλά και να τους δείξουν τις καταστάσεις προκειμένου να δουν εάν απασχολούν αλλοδαπούς.

Ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Χ.Α., Λυκούργος Αλευράς, μιλώντας στην εφημερίδα ανέφερε ότι μέλη της πήγαν στην ΒΙ.ΠΕ για να μιλήσουν με τους επιχειρηματίες αλλά αρνήθηκε ότι ζητήθηκαν οι καταστάσεις των επιχειρήσεων.

«Τους παρακαλέσαμε αν έχουν θέσεις εργασίας, να προτιμούν Έλληνες και όχι αλλοδαπούς, τον Αχμέτ και το Χασάν. Έχουμε την απαίτηση όταν ζητούν να προτιμούνται τα ελληνικά προϊόντα και Έλληνες εργαζόμενους. Δεν είναι παράλογο αυτό που ζητήσαμε. Όλοι, πλην ενός, είπαν ότι είναι λογικά», είπε.

Και σημείωσε: «Δε ζητήσαμε καμία κατάσταση. Δε θα έκανα αντιποίηση αρχής, υποκαθιστώντας το ΙΚΑ, την Εφορία και άλλες υπηρεσίες. Κάτι που δε δέχομαι για τον εαυτό μου, δε θα το ζητούσα από άλλον».

NEWPOST