Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ "ΜΟΔΑ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ....

Φαίνεται να προβληματίζει ιδιαίτερα τις αρχές ο νέος τρόπος δράσης επιτήδειων, που προκειμένου να ληστέψουν «χτυπούν στα ενοικιαστήρια».
Ζητούν να δουν το σπίτι που νοικιάζεται και μόλις μείνουν μόνοι με τον ιδιοκτήτη, με την απειλή όπλου ή αιχμηρού αντικειμένου αφαιρούν χρήματα και τιμαλφή από πάνω του.
Κάπως έτσι φαίνεται πως ξεκίνησε η σημερινή ιστορία του Πειραιά που κατέληξε σε διπλό φονικό. Θυμίζουμε ότι ήταν περίπου 15:30 όταν εντοπίστηκε το πτώμα 63χρονου άνδρα στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Καλλέργη και αμέσως μετά το πτώμα 60χρονης γυναίκας ...
...στον ακριβώς από πάνω όροφο.
Τα πράγματα δείχνουν να έχουν ως εξής:  Ήταν ζευγάρι. Εκείνος Αιγυπτιακής καταγωγής, πολλά χρόνια στην Ελλάδα, παντρεμένος με την 60χρονη. Κατοικούσαν σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας. Είχαν στην ιδιοκτησία τους διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου για το οποίο είχαν βάλει ενοικιαστήριο.
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο δράστης ή οι δράστες παρουσιάστηκαν ως ενδιαφερόμενοι για το προς ενοικίαση διαμέρισμα. Ο άτυχος άνδρας κατέβηκε και το άνοιξε για να τους το δείξει. Οι δράστες τον τραυμάτισαν θανάσιμα κινήθηκαν προς το διαμέρισμα που ζούσε με την σύζυγο του. Εκείνη ήταν μέσα και δυστυχώς είχε την ίδια τύχη.
Το σπίτι βρέθηκε «επιλεκτικά ψαγμένο». Σε πρώτη θέα δίνει την εντύπωση ότι λείπουν αντικείμενα, όμως είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα.
Ενώ αυτός ο τρόπος δράσης είναι γνωστός  στις αρχές, είναι η πρώτη φορά που οι δράστες φτάνουν στον φόνο. 
e-nikos.gr