Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Στον μαγικό κόσμο της Super League υπάρχουν δύο συμπαίκτες οι οποίοι συνεργάζονται πολύ καλύτερα εκτός αγωνιστικού χώρου. Η κομπίνα άλλωστε που σκαρφίστηκαν είναι για σεμινάριο και παραπέμπτει σε βίντεο ακατάλληλα για ανηλίκους.
Η κομπίνα με τα εσώρουχαΟ ένας -ο ψηλός και γόης- λειτουργεί ως «δόλωμα», ο άλλος -ο κοντός, το «μαμούνι»- υλοποιεί το πλάνο. Τι κάνουν; Εχουν δημιουργήσει ολόκληρη συλλογή με βίντεο τα οποία καταγράφουν εσώρουχα (και όχι μόνο) αεροσυνοδών! Πώς τα καταφέρνουν; Κάθε φορά που συνταξιδεύουν (στις αποστολές της ομάδας τους) επιλέγουν να...
 ...καθίσουν σε καθίσματα που τα χωρίζει ο διάδρομος του αεροσκάφους.
Και τότε αρχίζει το «παιχνίδι». Ο γόης φωνάζει την αεροσυνοδό που έχουν «κοζάρει» και την καθυστερεί μέχρι να επιλέξει τάχα μου την κατάλληλη καραμέλα. Για να κερδίσει χρόνο ζητάει συνήθως γεύση κανέλα που είναι πιο δυσεύρετη. Την ίδια ώρα το «μαμούνι» ενεργοποιεί τη λειτουργία του βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο και... διακριτικά κατεβάζει το χέρι του κάτω από το ύψος της φούστας της αεροσυνοδού για να τραβήξει τον... εσωτερικό της κόσμο.
Για την ώρα ο κοντός δεν έχει «φάει» κανένα χαστούκι από τις ανυποψίαστες υπαλλήλους και καυχιέται για τη συλλογή του. Οπως και ο συνεργός του βέβαια. Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, απλώς να σημειωθεί πως έχουν συνυπάρξει έως τώρα στις μικρές εθνικές ομάδες και σε δύο συλλόγους. Τι άλλο να πούμε; Αντε, το... πήρε το ποτάμι.
Βοήθεια στο κουίζ: Ο ψηλός είναι σέντερ φορ και ο κοντός διακρίνεται κυρίως στις νυχτερινές... πίστες
ΑLERT