Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΛΥΕΙ Η ΧΩΡΑ

Στους δρόμους, γιατροί, δάσκαλοι, καθηγητές, δικαστικοί, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Απεργίες, πορείες και στάσεις εργασίας, θα έχουμε την εβδομάδα αυτή, καθώς χιλιάδες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, βάζουν … λουκέτο και κατεβαίνουν στους δρόμους προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα σκληρά μέτρα σχετικά με τις περικοπές. 
Από σήμερα 22.000 γιατροί, οι οποίοι....
... εργάζονται σε όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της χώρας ξεκινούν επίσχεση εργασίας ζητώντας να πληρωθούν τις δεδουλευμένες εφημερίες. Στα νοσοκομεία θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά, ενώ τα ραντεβού θα πρέπει να ξαναπρογραμματιστούν.
Την ίδια ώρα και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ αποφάσισε να ξεκινήσουν οι εκπαιδευτικοί νέες κινητοποιήσεις, ενώ θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανεργατική απεργία που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ.
Και οι δικαστικοί όμως συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, με την εικοσαήμερη αποχή οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώ τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων έχουν ήδη κηρύξει εξαήμερη αποχή. Οι εισαγγελείς μάλιστα θα κατεβαίνουν από τις έδρες τους, από τις 10 το πρωί, έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί πανδικαστική συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο.

 PARAPOLITIKA.GR