Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ROTARY ΚΕΡΚΥΡΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ....


Ο Pοταριανός Όμιλος Κέρκυρας  με την ευκαιρία της πραγματοποίησης της συναυλίας της Κρατικής Ορχήστρας, για την στήριξη του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ,  που έλαβε χώρα  την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Φρούριο, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης..
    Συγκεκριμένα οι ευχαριστίες απευθύνονται στους συμμετέχοντες μουσικούς και χορωδούς για   την υψηλότατου επιπέδου καλλιτεχνική εκδήλωση, στον Δήμο Κέρκυρας και ειδικότερα στην...

... ΔΟΠΑΠ που συνδιοργάνωσε το γεγονός, στους χορηγούς που με την συμβολή τους κατέτση δυνατή η οικονομική στήριξη της διοργάνωσης  καθώς επίσης και στους ροταριανούς συναδέλφους που συνέβαλαν στην εκδήλωση τα έσοδα της οποίας διατεθούν στο σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ.
   Κυρίως, όμως,   οι ευχαριστίες του Ροταριανού Ομίλου απευθύνονται στους συμπολίτες μας, που με την πραγματικά εντυπωσιακή τους συμμετοχή ανέδειξαν την συναυλία σε πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς  αποδεικνύοντας για μια ακόμη ότι οι Κερκυραίοι είναι πάντοτε παρόντες για να στηρίξουν την τέχνη  και πάνω από όλα τον πλησίον τους.