Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ !

Η Κόμισσα της Κέρκυρας...........

Άλλος ένας γύρος θα χρειαστεί για να λύσουν τις διαφορές τους ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτός θα διεξαχθεί στο νησί μας 
Στο χθεσινό  παιγνίδι που έληξε 1-1 ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ προηγήθηκε 0-1 στο  80  με Γκολ του Τσίγκα ,όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα του και να κάνει την έκπληξη παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αφού λίγα λεπτά αργότερα ο ΗΡΑΚΛΗΣ ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε και ευστόχησε ο Γιάκομπ σε 1-1
Με πολλά λάθη ήταν η διαιτησία του κου Καλογερόπουλου 
Οι  μεν γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι στο Γκολ του Τσίγκα  ο Γιάντσης πήρε την μπάλα με το χέρι ,οι δε φιλοξενούμενοι πως το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι ήταν ανύπαρκτο.
                                                                                                                           Nikola Souris

Πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας επιστρέφονται από την Παρασκευή

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010  [ 20:58 ]


Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή, επιστρέφονται από αύριο (24.12.2010) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι άδειες κυκλοφορίας και οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις εορτές των φετινών Χριστουγέννων, καθώς και της Πρωτοχρονιάς.
Η επιστροφή των παραπάνω στοιχείων αφορούν όσα έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και την 23.12.2010.
Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ΄εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ. «επιβολή διοικητικών μέτρων», για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και την 23.12.2010.
Από την παραπάνω απόφαση εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων για τις εξής παραβάσεις:
Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
Οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης
Παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη
Κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων.
Επίσης εξαιρούνται και όσες έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο αποφάσεων από δικαστικές ή άλλες Αρχές.

Επισημαίνεται ότι για τη επιστροφή των παραπάνω στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας θα πρέπει προηγουμένως να καταβληθεί, όπου επιβλήθηκε, το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
to vima online