Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΧΕΡΗΣΗ..."ΣΚΟΥΠΑ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

«Ξεκινάμε μια προσπάθεια ώστε να μπει τέλος σε όλα τα φαινόμενα που υποβαθμίζουν την περιοχή», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ. Συγκατάθεση Σαμαρά για το σχέδιο.
 

Αστυνομικό σχέδιο για να ανασάνει το κέντρο της Αθήνας ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στα γραφεία του κόμματος στη λ. Συγγρού.
«Πολύ σύντομα αρχίζουμε μια προσπάθεια να βάλουμε τέλος σε όλες εκείνες τις δραστηριότητες και τα φαινόμενα που υπάρχουν, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, έτσι ώστε να σταματήσει να υποβαθμίζεται μια ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης και να σταματήσει να απαξιώνεται η περιουσία των ανθρώπων, καθώς επίσης και ...

...οι καθημερινές τους δραστηριότητες» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για να συμπληρώσει: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας. Μας διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε αυτή την επιχείρηση, ούτως ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα πραγματικά να ανασάνει η πόλη».
Ο υπουργός επισκέφθηκε το κτίριο της ΝΔ συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Ελευθέριο Οικονόμου. «Ενημερώσαμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τα θέματα εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Η θέση μας είναι ότι η ελληνική κοινωνία πρέπει να θωρακιστεί απέναντι στο έγκλημα που κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα ασφάλειας στη χώρα. Πρέπει να εξουδετερώσουμε τη βόμβα η οποία βρίσκεται στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, τη βόμβα του μεταναστευτικού, αντιμετωπίζοντας άμεσα το πρόβλημα» είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
«Η κοινωνία ζητά άμεσες λύσεις και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, όπως διαβεβαιώσαμε και τον κ. Σαμαρά, ότι πολύ γρήγορα θα προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες, ούτως ώστε να σταματήσει η Ελλάδα να είναι μια χώρα στην οποία μπορεί ο καθένας να εισέρχεται παράνομα και στη συνέχεια να προβαίνει σε μια σειρά από έκνομες πράξεις σε συνεργασία με τους ντόπιους κακοποιούς. Η Ελλάδα οφείλει να γίνει μια χώρα η οποία θα αποτελεί το σύνορο της Ευρώπης, αλλά θα είναι ένας χώρος ασφάλειας, ειρήνης, ελευθερίας, δικαιοσύνης και ίσης μεταχείρισης».
Η ελληνική κοινωνία πρέπει να θωρακιστεί απέναντι στο έγκλημα που κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα ασφάλειας στη χώρα, τόνισε ο υπουργός
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε δεχθεί στο κτίριο της λεωφόρου Κατεχάκη τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, με τον οποίο είχαν συμφωνήσει συνεργασία για την πάταξη της ανομίας και της εγκληματικότητας στο κέντρο της πρωτεύουσας.
ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ